Mivel mossátok ki először a babaruhákat, hogy puhák maradjanak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:11
1/15 anonim válasza:
Folyékony mosószerrel és Quanto öblitővel 40C-on
2/15 anonim válasza:
Dreft sensitiv-el és az osztrákoknál kapható fehér sensitiv lenor öblítővel.
3/15 anonim válasza:
Folyékony Ariel vagy mandulatejes Tomi, sensitive öblítő. Illetve én mindent vasalok, mert az is puhán tartja a ruhákat.
4/15 anonim válasza:
A vasalástól lesz igazán puha a ruha.
5/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.Lenne még egy kérdésem a fejvédőt és a kispaplant is bele merjem tenni a mosógépbe?Nem megy össze?
2011. febr. 21. 13:17
6/15 anonim válasza:
En nem vasalok, semmit :( viszont chicco oblitot hasznalok, vizezes nelkul :) Fincsi puha, es sokaig jo
7/15 anonim válasza:
Én is Dreft baby-vel msotam/mosok, és a gyerek cuccait vasalom. Főleg, mikor apróka volt, akkor mindent vasaltam.
A fejvédő a rácsvédő a kiságyon? Én azt is kimostam, a kispaplant, plédeket, mindent. Később még a játszószőnyeget is bedobtam a gépbe, reménykedtem, hogy az idegesítő duda elhallgat, de nem. :-)
8/15 anonim válasza:
Sensitiv mosószert és öblítőt használok( Dreft és Silan), de valóban a vasalás a kulcsszó:-)
10/15 anonim válasza:
Csak mosódióval.
Azóta enyhült a gyerekeim ekcémája
Igazán puhák a ruhák, öblítő helyett 100% tiszta illóolajat használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!