Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel mossátok ki először a...

Mivel mossátok ki először a babaruhákat, hogy puhák maradjanak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Modósió, ecetes öblítéssel.

A fejvédő meg ezeket is kimoshatod. Én 60°-on mosok elsőre mindent, majd kivasalom, gőzölővel.

Pici babánka nagyon nem ajánlott a rengeteg szintetikus, illatosított szer (mosószerek meg öblítők)

2011. febr. 22. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Öblítő helyett sima 6%-os ecetet használok.
2011. febr. 22. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Én még azokat a plüssjeit is kimosom, amire rá van írva, hogy nem lehet:D Ami zenél, azt persze tényleg nem mosom ki, de én is símán kimosom a játszószőnyegét is. Először 60 fokon mostam ki, mert vettem használtakat is...sőt, szinte alig van új gönce vagy játéka. 50 fokon szoktam kimosni, tudom, elég lenne 40 fokon is. Vasalok mindent, amit csak lehet, fertőtlenítés céljából.
2011. febr. 22. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
17:22-es vagyok, még annyit kifelejtettem, hogy dupla öblítésre programozom a gépet mindig, ha babaruháról van szó. Szerintem bármely folyékony mosószer, és öblítő tökéletes. Kipróbáltam már 4-5 félét, és mind kimosta, csak arra kell figyelni, hogy mielőtt beteszem a gépbe, átnézem mindet és ha valamelyik foltos, teszek rá külön mosószert, mert ha nem, akkor nem viszi ki a foltot. Nem szoktam kimosni rögtön a cuccokat, amiket összefoltoz mondjuk etetés közben valamilyen étellel. Most persilt használok, a másik kedvencem az ariel. Lenort használtam eddig, de páromnak megtetszett egy másik öblítő, comfort a neve, nem tudom, otthon Mo-on van e ilyen (külföldön élek)
2011. febr. 22. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a választ.
2011. febr. 23. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!