Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 3 hónapos babával lehet...

Egy 3 hónapos babával lehet fix napirendet csinálni?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok mindig egy időben aludjon, egyen, sétáljon....
2010. okt. 13. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes megvárni, amíg magának kialakítja.

Az esti fürdés és fektetés jó ha azonos időben van, a többit bízd rá. Legkésőbb 4-5 hónapos korára beáll. Aztán meg folyamatosan változik az ami beállt. :o)

2010. okt. 13. 21:26
 2/7 mnoel ***** válasza:

Szerintem még nem.

Van ami már beáll nála de egy fogzás fel is boritja.

2010. okt. 13. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
csak azért szerettem volna mert van hogy fél órát, de van hogy két órát is alszik napközben, soha nem tudom mire számítsak
2010. okt. 13. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is így voltunk. A lányom napirendje kb 3 hónapos korára állt be, a fiamé 7 hónaposan. Babától is függ. Persze én is olvastam okos szakirodalmat, amelyik állítja, hogy az elejétől lehet, de szerintem az hülyeség.
2010. okt. 13. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Mire kialakult egy napirend, azonnal felborult. 6 hónapos lett, mire nagyjából számíthattam arra, hogy kb mikor lesz éhes, kb mikor fog aludni, de ez is folyton borul.
2010. okt. 13. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
nálunk ő állította be kb 2 hónaposan, és nagyon jól működött :) most kezd megint változtatni (magától) 4hós
2010. okt. 13. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
5 hósok vagyunk és 2-3 hónapos korától beállította magának. Most fogzás előtt állunk és változik. Korábban kel, délelőtt többet alszik, de kb-re már lehet tudni. A fürdetés/esti etetés legyen fix, ez a legfontosabb!
2010. okt. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!