Furdetes elott vagy utan etetitek a babat?
Utána, de fél7-re előrehoztuk a fürdést, fél8-kor van kaja és 8-kor ő már alszik. Azért alakítottuk így, mert mikor 7-fél8-kor fürdött, annyira álmos volt, hogy már nem mindig tudott enni, aztán 10-kor korgó gyomorral ébredt.
Most 11 hónapos, 4 hónapja álltunk át erre.
Úristen, miért kell ezen kiakadni???
Szerintem nem mindegy! Én is gondolkodtam már rajta, hogy hogy lenne a jobb!
Nálunk vacsi, utána fürdés, aztán szoptatás-alvás. De több mindenkitől hallottam, hogy előbb fürdet, utána vacsi. Nekem a mi módszerünk volt megszokott, de mostanában én is elgondolkodtam, hogyha előbb fürdetem, utána etetem, akkor talán könnyebben el tudnám altatni, meg talán a szopiról is leszokna (2 éves múlt).
Először vacsi aztán fürdés. Este fél 8-kor már alszanak. 18hónaposak. Általában a vacsival mindig összekenik magukat, így célszerűbb volt ez a megoldás. Fél 7körül nekiállunk enni, aztán fürdés és már alszanak is. Alvás előtt már csak tejet kapnak. Születésüktől ez a menet.
Egyébként tényleg mindegy. Kinek mi válik be.
Elöször vacsi mert annyira összemaszatolja magát hogy ha elötte fürdünk akkor utána is kell:-))
Mi ezért eszünk aztán fürdünk.Így elég egyszer fürdetni
Attól is függhet, mekkora baba.
Nagylányom fürdés után szopott még, egy év után akkor kapta a tejet, hogy mégis valami legyen fürdés után. De mindig felsírt éjjel adott időben, így előrébbhoztuk fürdés előttre a tejet, azóta nincs gond.
Kislányom 7 hós, ő fürdés után kap még tápit, majd megy aludni.
De ha már fogai vannak, nem célszerű fogmosás után tejterméket adni neki, mert éjjel nagyon sokat romlik a foga, és leginkább a tejtől...
Szóval fürdés előtt, fogmosás és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!