Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Furdetes elott vagy utan...

Furdetes elott vagy utan etetitek a babat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Este 6-kor vacsi (kenyér, főzelék, amit mi eszünk), majd fél 8 körül fürcsi, utána azonnal 280 ml tejpépes tápszer és alvás. 13 hós. Tehát: után is. :)
2010. okt. 13. 19:46
 2/9 mendy1025 ***** válasza:
100%
Fürdés után,este hétkor fürdik,utána vacsi, és alvás....
2010. okt. 13. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Utána, de fél7-re előrehoztuk a fürdést, fél8-kor van kaja és 8-kor ő már alszik. Azért alakítottuk így, mert mikor 7-fél8-kor fürdött, annyira álmos volt, hogy már nem mindig tudott enni, aztán 10-kor korgó gyomorral ébredt.

Most 11 hónapos, 4 hónapja álltunk át erre.

2010. okt. 13. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Úristen, nem mindegy?????!!!!
2010. okt. 13. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Úristen, miért kell ezen kiakadni???

Szerintem nem mindegy! Én is gondolkodtam már rajta, hogy hogy lenne a jobb!

Nálunk vacsi, utána fürdés, aztán szoptatás-alvás. De több mindenkitől hallottam, hogy előbb fürdet, utána vacsi. Nekem a mi módszerünk volt megszokott, de mostanában én is elgondolkodtam, hogyha előbb fürdetem, utána etetem, akkor talán könnyebben el tudnám altatni, meg talán a szopiról is leszokna (2 éves múlt).

2010. okt. 13. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Először vacsi aztán fürdés. Este fél 8-kor már alszanak. 18hónaposak. Általában a vacsival mindig összekenik magukat, így célszerűbb volt ez a megoldás. Fél 7körül nekiállunk enni, aztán fürdés és már alszanak is. Alvás előtt már csak tejet kapnak. Születésüktől ez a menet.

Egyébként tényleg mindegy. Kinek mi válik be.

2010. okt. 13. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Elöször vacsi mert annyira összemaszatolja magát hogy ha elötte fürdünk akkor utána is kell:-))

Mi ezért eszünk aztán fürdünk.Így elég egyszer fürdetni

2010. okt. 13. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól is függhet, mekkora baba.

Nagylányom fürdés után szopott még, egy év után akkor kapta a tejet, hogy mégis valami legyen fürdés után. De mindig felsírt éjjel adott időben, így előrébbhoztuk fürdés előttre a tejet, azóta nincs gond.

Kislányom 7 hós, ő fürdés után kap még tápit, majd megy aludni.

De ha már fogai vannak, nem célszerű fogmosás után tejterméket adni neki, mert éjjel nagyon sokat romlik a foga, és leginkább a tejtől...

Szóval fürdés előtt, fogmosás és alvás.

2010. okt. 13. 20:56
 9/9 anonim ***** válasza:
18 orakor vacsora, utanna egy kis jatek. 19-kor furdes es furdes utan meg megiszik 220ml tapszert aztan alszik. 8 honapos mult.
2010. okt. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!