Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki akinek gondot jelent a...

Valaki akinek gondot jelent a furdetes?

Figyelt kérdés
A babam mar 3 honapos lesz,de meg mindig nem talaltam meg a megfelelo furdetesi stilust.Egyedul vagyok,a baba 6,5 kilo,tartani,mosdatni,forditani meg valahogy csak-csak sikerul,de a leoblites az mar szenvedes.Nem tudok hajolni sem sokaig,a hatam,derekam faj.Mar probaltam a mosdokagyloban is,valamint vettem kulonbozo tarto-csuszasgatlo alateteket,tobb kevesebb sikerrel.Hogyan tehetnem egyszerubbe a furdetest?(a baba szereti a vizet egyebkent)
2011. okt. 11. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyesmi babafürdetőszéked van? [link]

Én is hátfájós vagyok és ez megmentette a fürdetéseket. Csak ráültetem, nem csúszik, csapkodni tud és tudom mosdatni rajta. A kádba kell beleállítani. Nem tudom, h Mo-on lehet-e kapni.

2011. okt. 11. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
nagyon jo a link, és az ötlet is, nekünk nagyon bevállt, olcso és megéri, tartja a babát, nem fél benne, nem tud kicsuszni, mi 2 hetestöl használtuk 8honapos koráig, kb 500 ft-t vettem használtan.
2011. okt. 11. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekunk ugyan olyan van mint az elso vasarolo linke.Nagyon szerettem, mert igy jatszani is tudtam a lanyommal furdes kozben nem csak furdetni.
2011. okt. 11. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nekünk állvány van a kádhoz :) így kényelmesen álltam mellette, a kád egyik része kicsi babáknak kialakított, a másik része pedig sima kád féle. Brendonos a szett. igaz húzós, de megéri. még fokmérő is van benne, de azt sosem használtuk.
2011. okt. 11. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2011. okt. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!