Miben etetitek a babát, aki még nem tud ülni?
Figyelt kérdés
Az autósülésben próbáltam eddig, de az annyira lekorlátozza a kis kezeit is a mozgásban, hogy folyton ki akar "törni" belőle. Pedig kipárnáztam rendesen alatta. Félek, hogy attól fogj az evést megutálni, hogy belekényszerítem ebbe az ülésbe. Etetőszéket néztem, de mivel még közel sem tud önállóan ülni, hónapokig nem tudjuk még használni. Az ölemben enne szívesen, de csak két kezem van, ő meg folyton forogna, mozogna, szóval lehetetlen, ráadásul nem is látom rendesen, hová teszem a kanalat.:) Ma már ordított, miközben próbáltam megetetni, mert ki akart mászni az ülésből, szóval SOS megoldásra lenne szükségem! Köszönöm előre is!2011. aug. 18. 16:11
1/19 anonim válasza:
én mind a kettőt az ölemben etettem. Kicsit elfekteted, a hozzád közelebbi karját a hátad mögé rakod, a másikat fogod azzal a karoddal, amivel a gyereket tartod. Így nem kapálózik, nem forog és marad egy kezed, hogy kanalazz, törölgess szükség esetén. Közben beszélsz hozzá és el is felejt kapálózni, csak tátog szorgalmasan.
3/19 anonim válasza:
Nekünk dönthető támlájú etetőszékünk van, 4 hónapos kora óta, vagyis mióta hozzátáplálunk, azóta használjuk. Nagyon jó. Ő is szereti és én is.
4/19 anonim válasza:
amíg nem tudott ülni, a karomban etettem.
ahogy megtanult ülni, kapott etetőszéket.
5/19 anonim válasza:
van egy használaton kívüli autós ülésünk. abban eszik.
6/19 anonim válasza:
Nekem is dönthető etetőszékem van, így pont olyan szögben ül mint a hordozóban. Tehát nem ültetem fel, s legalább hozzászokik hogy ott kell ülni ha evés van.
7/19 anonim válasza:
Nekünk egyelőre autós ülés, még nincs gondja vele, de én is félek tőle, hogy már nem sokáig bírja benne, főleg mert elég kicsi maga az ülés. :S
8/19 anonim válasza:
nekünk van egy hintánk,abban eszik és annak is dönthető a háta:-) 6000 ft volt bizományiba és már 2 hós kora óta használjuk. ajánlom
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy máris ennyien írtatok! Úgy döntöttem, hogy akkor megveszem az etetőszéket, amint lehet, csak dönthetőt fogok keresni. Addig pedig marad az ölemben etetős módszer, amit az első írt, bár már már próbáltam így is, csak kihúzta a kezét.:( Hátha megszokja, ha következetesen ezt csinálom! 10-én volt 7 hónapos.
2011. aug. 18. 17:38
10/19 anonim válasza:
ne viccelj, lassan megtanul ülni! :)
egyébként meg nagy butaság azért nem beleültetni valamibe mert lekorlátozod. persze, csak majd mikor 2 évesen rohannod kell utána minden falattal, nem biztos, hogy nem bánod meg ;) most szokja meg, balhézzon kicsit, később sokkal könnyebb lesz :)
én egyébként hordozóban etettem míg nem ült stabilan, az 7 hónapos korában volt, szóval lehet pár nap és megoldódik nálatok is ez a kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!