Az autósülésben próbáltam eddig, de az annyira lekorlátozza a kis kezeit is a mozgásban, hogy folyton ki akar "törni" belőle. Pedig kipárnáztam rendesen alatta. Félek, hogy attól fogj az evést megutálni, hogy belekényszerítem ebbe az ülésbe. Etetőszéket néztem, de mivel még közel sem tud önállóan ülni, hónapokig nem tudjuk még használni. Az ölemben enne szívesen, de csak két kezem van, ő meg folyton forogna, mozogna, szóval lehetetlen, ráadásul nem is látom rendesen, hová teszem a kanalat.:) Ma már ordított, miközben próbáltam megetetni, mert ki akart mászni az ülésből, szóval SOS megoldásra lenne szükségem! Köszönöm előre is!
Kisfiam 5,5 hósan kapta az etetőszékét,a miénk is dönthetős.Akkor kezdtük a hozzátáplálást,semmi gond nem volt.Nagyon szeretett benne egyébként is,mindig odahúztam magam mellé a konyhába és nézte,hogy főzök.2 éves,a mai napig szereti.Én csak ajánlani tudom.
2011. aug. 18. 18:43
12/19 anonim válasza:
Én az ölemben etettem addig, amíg nem tudott ülni, de nem volt különösebb gondom vele, szépen elvolt, persze nálunk is volt, hogy elfordította a fejét, és nem láttam, hogy hova adom a kanalat. :-)
2011. aug. 18. 19:28
13/19 anonim válasza:
Én a pihenőszékében etetem, 5 hónapos.
Ha nem lenne a szék, akkor babakocsit emelném meg egy szinttel.
2011. aug. 18. 20:28
14/19 anonim válasza:
Kb 4 hós koráig hordozóban evett aztán vettem egy pihenőszéket, ami dönthető.Az ölemben sosem tudtam etetni.
Még megvan a pihenőszék, de már csak játszótér vagy nézelődő :)
Mióta stabilan ül, egy asztalra szerelhető etetőszékben eszik.Kb 6-6,5 hós kora óta.
Most 7,5 hós a kiscsaj
2011. aug. 18. 21:18
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! Az a helyzet, hogy a kisfiam 28 hétre született korababa, szóval nem úgy tűnik, mintha hamarosan tudna majd ülni, bár a hasról hátra és vissza forgást 5 és 6 hónapos kora óta csinálja. Nem tudom, a mozgásfejlődésének ez a szakasza mikor következik be, mikor fog stabilan ülni. Csak a dönthető etetőszék tűnik jó megoldásnak, mert azt tovább használhatja majd, mint ha veszek egy pihenőszéket. Köszönöm mindenkinek!
2011. aug. 18. 21:59
16/19 anonim válasza:
En pont emiatt olyan etetoszeket vettem, amit 0 honapos kortol lehet hasznalni, tobb fokozatban lehet allitani, van olyan, ahol ugy fekszik benne a baba, mint a hordozoban, nagyon kenyelmes, de nem olcso. De csak ajanlani tudom.
2011. aug. 18. 23:32
17/19 anonim válasza:
2 éves kisfiú anyukája vagyok.
A dönthetős etetőszéket nagyon ki tudod használni.Mint írtam mi másfél éves kora óta használjuk.3 fokozatban dönthető,ma már úgy használjuk,hogy a tálcát levettem,a magasságot beállítottam az asztalhoz és velünk eszik.És még sokáig tudjuk így használni.
Nekünk nem ilyen van,de ez teljesen jó,és ha 2-3 évere,esetleg még kistesónak is veszed,nem drága szerintem.
Nekünk asztalra szerelhető van, még nem tud stabilan ülni, de mivel a háttámla támasztja a hátát így nagyon jól elücsörög benne, nem csúszik ki, nem csuklik össze. Mellesleg elér mindet a kezével, és még evés közben az ülés készsége is fejlődik. Imád benne lenni és enni. Órákig képes lenne majszolgatni a székben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!