Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hónapos kislányom alig...

3,5 hónapos kislányom alig tud meglenni?

Figyelt kérdés

A hasa nem látom hogy fájna. Igaz pukizgat de nem vészes.

Kicsit most náthás, szívom az orrát, de ezelőtt is az volt nem volt akkor ilyen.

Olyan mintha sokszor álmos lenne, mintha birizgálná az orrát, arcát gondolom viszket neki.

Álmos de elaludni nagyon nehezen tud. Eddig cicin eltudott aludni, most az se nagyon megy neki. Kb 30perc cipelés után tud elaludni de az sem mindegy hogy hogyan fogom. Most már ölben is sokszor kényelmetlen neki. Lent nem akar ellenni, mármint a szőnyegen, ágyon se nagyon. Kb 30 perceket, azt is úgy hogy ott vagyok vele.

Egyedül szerintem 5 perc vagy még annyi sem.

Lerakni nem is merem ha elalszik, mint valami antenna, egyből észreveszi.

2023. júl. 5. 09:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít e, de mostanában jött meg a menstruációm is. Mintha valahol azt olvastam volna hogy olyankor megváltozik a tej íze. ilyen létezik?
2023. júl. 5. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normalis ez.a kozelsegedre vagyik.

Idovel jobb lesz

2023. júl. 5. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez normális kisbaba viselkedés. Nem a nátha meg a tej íze meg semmi ilyesmi. Egyszerűen ők még így érzik magukat biztonságban. Az én babám 5 percet se volt el, így rugalmas kendőt kezdtem használni kb. 3 hónapos korában. Előbb is lehet de nekem akkor még nagyon picinek tűnt, nem mertem.

Nekem nagyon sokat segített a kendő, bár vannak babák akik nem szeretik azt se.

2023. júl. 5. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
És lemaradt hogy idővel fokozatosan könnyebb lesz.
2023. júl. 5. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Nálunk is így volt és kb. 10-11 hónapos koráig ez is volt jellemző, hiába próbáltam szoktatni az "önálló játékhoz". Utána viszont hirtelen sokkal jobb lett. Az a mai napig megvan (13 hónapos), hogy délelőtt sokkal jobban letudja kötni magát, mint délután. Délután semmit nem tudok mellette csinálni.
2023. júl. 5. 10:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!