Hogy jatszatok egy olyan 7,5 honapossal, aki meg nem tud ulni?
Tudom, hogy tokre nincs elkesve es meg van ideje ra, hogy elsajatitsa az ules kepesseget, szoval nem akarom surgetni.
Jelenleg hason jatszik a kisholgy es kuszni tud mar 2 honapja.
Az zavar egy kicsit h igy annyira semmilyen a jatek amit lehet vele jatszani. Egy csomo mokas es tanito jellegu jatekhoz ulni kellene. Igy marad kb annyi h barmilyen jatek, targy ami elekerul azt tapizza vagy a szajaba tomi.
Ti mit jatszatok a 7-8 honapos babaval ha meg nem tud ulni?
22# Igazat kell adnom. A toronyépítés a 11 hónaposomnál annyi,hogy én megépítem,ő pedig lerombolja újra és újra és újra. :D formabedobót szintén hajigálja maximum,kirakó esélytelen volna,de lehet ő van akkor lemaradva.:D Gurítja a labdát maga előtt és utána megy,gurítom utána,na ezzel elvan 5 percig :D utána guríthatom én,ha őt már nem érdekli. Egy időben én is azt hittem,hogy "unja" a játékait,pedig nem,újra előveszi azóta is őket,nézegeti. 7,5 hónaposan még csak szó szerint megkóstolta őket,dobálgatott,ilyesmi. Most a nagy kedvenc a hintázás,az hogy mindenhol felhúzza magát és rohan végig,lepakol mindent,kipakol mindent és hogy lapozza a könyveit.
Kérdező,tényleg nem rosszból írta itt sok mindenki egyhangúan,hanem tapasztalatból,mert idősebb már a gyerekük és tudják. Picit olvass utána a fejlődésnek,ilyesminek szerintem. Lehet neked ezek jelenleg már izgalmasak,de őt ha ülne már most sem érdekelne még,majd később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!