Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy jatszatok egy olyan 7,5...

Hogy jatszatok egy olyan 7,5 honapossal, aki meg nem tud ulni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tokre nincs elkesve es meg van ideje ra, hogy elsajatitsa az ules kepesseget, szoval nem akarom surgetni.

Jelenleg hason jatszik a kisholgy es kuszni tud mar 2 honapja.

Az zavar egy kicsit h igy annyira semmilyen a jatek amit lehet vele jatszani. Egy csomo mokas es tanito jellegu jatekhoz ulni kellene. Igy marad kb annyi h barmilyen jatek, targy ami elekerul azt tapizza vagy a szajaba tomi.

Ti mit jatszatok a 7-8 honapos babaval ha meg nem tud ulni?

2023. jún. 24. 15:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Bocsanat de egy csomo komment elott ertetlenul allok… el vagytok tevedve. 1.eloszoris igenis lehet a babaval jatszani ennyi idosen is de nem amire ti gondoltok nem azt varom h babazzunk v mittudom en ezek szerint nektek eddig terjed a skala, montessori torony gyakorlas, pop up toy gyakrolas, two pieces egg puzzle, szalag a poharban jatek es meg millio dolog ami tok izgalmas neki es lehet vele gyakorlolni jatszani. 2.igen unom megoedig azert mert o is unja mar es nyig
2023. jún. 25. 13:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég 7,5 hónaposról beszélünk ember...olvass már kicsit utána a dolgoknak,vagy fogadd el azok tanacsát akik tapasztaltabbak Tőled többszörösen,tudod miért "nyíg" ,mert érzi,hogy unod a dolgot és emiatt feszült vagy, nem azért,mert unja a játékokat, adhatsz neki puzzle-t meg tornykt de Ő enni fogja meg nézegetni..nem fog tornyot épiteni meg kirakózni, se formabedobózni, mert meg nem ott tart... ahogy nem várod el az 1-1,5 evestől hogy betegye a mosogatóba a hasznalt tányért vagy a szennyest a szennyestartóba úgy ne várd el a 7 hónapostól,hogy tornyot építsen meg kirakózzon..
2023. jún. 25. 13:45
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22# Igazat kell adnom. A toronyépítés a 11 hónaposomnál annyi,hogy én megépítem,ő pedig lerombolja újra és újra és újra. :D formabedobót szintén hajigálja maximum,kirakó esélytelen volna,de lehet ő van akkor lemaradva.:D Gurítja a labdát maga előtt és utána megy,gurítom utána,na ezzel elvan 5 percig :D utána guríthatom én,ha őt már nem érdekli. Egy időben én is azt hittem,hogy "unja" a játékait,pedig nem,újra előveszi azóta is őket,nézegeti. 7,5 hónaposan még csak szó szerint megkóstolta őket,dobálgatott,ilyesmi. Most a nagy kedvenc a hintázás,az hogy mindenhol felhúzza magát és rohan végig,lepakol mindent,kipakol mindent és hogy lapozza a könyveit.

Kérdező,tényleg nem rosszból írta itt sok mindenki egyhangúan,hanem tapasztalatból,mert idősebb már a gyerekük és tudják. Picit olvass utána a fejlődésnek,ilyesminek szerintem. Lehet neked ezek jelenleg már izgalmasak,de őt ha ülne már most sem érdekelne még,majd később.

2023. jún. 25. 13:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te vagy eltévedve, nem mindenki más. Ha mindenki veled szembe megy, érdemes elgondolkodni, hogy nem mindenki más megy rossz irányba. Ezek a játékok biztosan jól promózott, drága "fejlesztőjátékok", de hidd el akinek van gyereke ( vagy netalán végzettsége is), az tudja hogy ezeknek a hangzatos "fejlesztő játékoknak" sokkal érdekesebb még számára a csomagolása, doboza, masnija, íze, mint maga a játék. Egy gyereknek minden fejlesztő, amit hagysz neki felfedezni. Nem kell tankönyvből nevelni zsenikét, mert nem lesz boldog. Ellenben feszült, megfelelési kényszeres biztosan. Szóval csak nyugi, azt játsz vele, amit szeretne.
2023. jún. 25. 14:00
 25/25 anonim ***** válasza:
23# Azt akartam még,hogy nem csak az üléstől függ ez,ha már most érdekelnék ezek a játékok,most sem enné és tapogatná függetlenül a hasalástól. Jelenleg még ezek kötik le. Később majd más fogja.
2023. jún. 25. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!