Hogyan oldjátok meg a karácsonyi készülődést egy 3 hónapossal?
Pontosan milyen készülődést kell megoldanod?
2,5 hós volt az egyik gyerekem karácsonykor. Egy nagytakarítást csináltam részletekben, meg sütöttem két sütit. Az apja vigyázott rá közben, meg hát ő is kivette a részét.
Rokon gyerekeknek eljuttattuk az ajándékot már karácsony előtt, az egy alvásidő volt becsomagolni. Más teendőm nem volt.
Hát nem tudom, nekem sosem volt annyi időm, mint pici baba mellett. Odatettem magam mellé pihenőszékben vagy a földre szőnyegre, ott mellettem elvolt, beszéltem hozzá, nézelődött. Nyilván sokszor fel kellett venni, sokat szoptatni, de nem éreztem, hogy nincs időm.
Na, jelenleg 1,5 éves és bennem most merül fel ez a kérdés, hogy fogom csinálni, mert ennyi idősen már szó szerint egész nap a fenekemben van, mindent csinálni akar, amit én is, semmivel nem lehet mellette haladni :D
Két gyerek után sem értem, hogyan tud hátráltatni egy 3 hónapos gyerek akár az evésben is. :S
Amikor ilyen kicsik voltak, csináltam mellettük mindent. Beraktam a pihenő székbe, letettem a földre, én meg haladtam, ha pedig arra volt szükség, felkötöttem magamra. Ha olyan dolgom volt, a férjem lefoglalta őket, ha mennem kellett valahova, ők is jöttek velem.
Mit csinálsz, hogy nincs időd enni sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!