Hogyan oldjátok meg a karácsonyi készülődést egy 3 hónapossal?
Figyelt kérdés
Nekem már az is nagy siker ha az alvások alatt megtudok reggelizni vagy mosakodni egyszerűen úgy érzem nincs elég óra egy napban2022. nov. 23. 11:46
11/34 anonim válasza:
Ajándékot, sütit netről rendelek és mamáktól, minden mást (csomagolás, takarítás, dekor) alvás időben megcsinálok. A takarításban természetesen a férjem is segít. A fa műfenyő jó ideje, a díszítést együtt fogjuk csináljuk “hármasban” ez biztos. A főzést idén nem fogom túlgondolni. Nem lesz szerintem tipikus ünnepi menü..de ezen még vacilàlok. Mert pl valami gyümölccsel sült hús tök jól el van magának a sütőben.
12/34 anonim válasza:
Megértelek, nálunk se vált be se a hordozó, de a pihenőszék, én is nehezen csinàltam meg bármit… a pihenőszékben üvöltő gyerek mellett összeszorult gyomorral nehéz reggelizni. Nekünk is kb 3 hós volt az első karácsonyon. Mi beosztottuk a férjemmel, a hétvégi alvásidőben (egyszerre max fél óra) együtt pofoztuk ki a házat, díszítettünk, takarítottunk. A karácsonyi menü egy részét előre megcsináltam és be a fagyasztóba. Azt akkor tudtam előkészíteni, amikor a férjem babakocsis sétára vitte, az eltartott 1-1,5 óráig. Nem vittük túlzásba, szép karácsonyunk volt.
13/34 anonim válasza:
Kaját rendeltünk és alvás alatt feldíszített a fát, a takarítás elmaradt/ elmarad azóta is. 1 éves de még mindig nem alszik és nem tud nélkülemlétezni,pedig nem voltam a fenekében.
14/34 anonim válasza:
A hordozóval nem tudom, mennyit kísérleteztetek, esetleg érdemes lenne. Hordozási tanácsadó is létezik. Nekem is a hurci volt a "fegyverem". Pont a karácsonyi időszakban nem aludt letéve a fiam, csak az ölemben, vagy az apjáéban.
15/34 anonim válasza:
Milyen hordozót próbáltál? Lehet, hogy kényelmetlen volt neki.
Egyébként tavaly nem foglalkoztam a karácsonnyal.
A férjed nem veszi ki a részét?
16/34 A kérdező kommentje:
Dehogynem kiveszi mindenből a részét és segít ahol tud, de úgy elég nehéz hogy napközben nincs itthon mert dolgozik és ha hazajön és segítene akkor meg nincs mindig el vele a gyerek mert mint írtam, eléggé anyás
2022. nov. 23. 14:54
17/34 A kérdező kommentje:
A hordozót pedig már pontosan nem tudom megmondani milyen. Brendonban vásároltuk és kb olyan mint egy hátizsák tehát csatos. De előre is lehet venni
2022. nov. 23. 14:58
18/34 anonim válasza:
Nálam ugyan ez, se pihenoszek se hordozni nem tudom. Bónuszként nappal csak max 2*30 percet alszik, pedig 3 hónapos. Férjen dolgozik 18:00 körül ér haza. 24-én megveszi a fat kaját rendelünk, 25- től meg család vidéken. Ennyi kb idén.
19/34 anonim válasza:
Nekem a sima björn vált be. Utána az ergobaby.
20/34 anonim válasza:
Simán lehet, hogy rossz hordozót próbáltál, vagy nem volt jól beállítva. A brendonbanelég kevés jó hordozót árulnak, többnyire kengurut találsz ott, ami nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!