Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan oldjátok meg a karácson...

Hogyan oldjátok meg a karácsonyi készülődést egy 3 hónapossal?

Figyelt kérdés
Nekem már az is nagy siker ha az alvások alatt megtudok reggelizni vagy mosakodni egyszerűen úgy érzem nincs elég óra egy napban
2022. nov. 23. 11:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne engedd el a hordozast! Pici babat nem is ajanlott annyira csatosban hordozni, de sejtesem szerint te valami kengurut vehettel, brendonban altalaban azok vannak. Az pedig amugyis karos.

Keress fel egy hordozasi tanacsadot, tenyleg!

2022. nov. 23. 23:24
 22/34 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam a dobozát! Infantino hordozót vettünk de tényleg nem volt benne 2 percnél többet annyira nem volt jó neki
2022. nov. 24. 09:51
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Hala az egnek, hogy nem is tetted bele sokat.

Van valami kendos, megkotos hordozoja a markanak, az jo elvileg, de azt mondod, hogy merev, csatos a tietek, az pedig kenguru.

Hordozasi tanacsadot probaljatok ki. Hidd el, ha megtalaljatok a nektek megfelelo eszkozt, megvaltas lesz, mert lesz ket szabad kezed.

2022. nov. 24. 09:59
 24/34 anonim ***** válasza:
36%
Infantilis nekünk sem vált be. Használt babybjörn lett jó,később pedig ergobaby.
2022. nov. 24. 09:59
 25/34 anonim ***** válasza:
49%
Ehh auto correct infantino akart lenni.
2022. nov. 24. 10:00
 26/34 A kérdező kommentje:
Na akkor ez egy próbát megérne. Köszönöm a tippeket! Nem is gondoltam amúgy hogy ennyit számít a típusa mert ezt nagyon ajánlották és a korosztályt figyelembe véve is 0 hónapos kortól lehet elvileg használni
2022. nov. 24. 10:04
 27/34 anonim ***** válasza:
78%

Ezek is kenguruk 24-es. Az ergo baby-ben annyira nem vagyok biztos, nem ismerem, de mivel ajanljak a kifele hordozast, tehat hogy a baba arca kifele nezzen es o neked hattal legyen, ebbol gondolva sok termekuk az lehet, ha nem is az osszes.

Persze, sokan felnottunk igy, hogy a szuleink es hasznaltak bebi kompot, kengurut (az enyemek tuti, vannak kepek) 2 honaposan mar en is tehentejet kaptam, 3 hosan meg porkoltet es huslevest (amugy allergias vagyok egy csomo dologra, lehet emiatt 🤷‍♀️)

De en szeretek haladni a korral es szeretem a mai ajanlasokat kovetni. Most pedig az allaspont az, hogy a kenguru nem jo a babanak.

2022. nov. 24. 10:06
 28/34 A kérdező kommentje:

27

Amúgy igen most én is rákerestem és ezek sem olyan kendős típusúak

2022. nov. 24. 10:09
 29/34 anonim ***** válasza:
22%
Ergo baby egy csatos hordozó, de nem merev hanem olyan mint egy hordozó kendő. Enyém utálta ha kifelé nézett. Kendőt csak azért nem szeretem mert szuper mozgékony babám van és túl sokáig tartott feltenni.Kompja is van most tanul sétálni és bizony márvány padlón jól jön ha nem veri be a fejét amíg főzök.
2022. nov. 24. 10:14
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent nem baj, ha nem kendos, nem ez a lenyeg, szuper csatos hordozok vannak, amik nem kenguruk.

Csak pici babaknal inkabb a rugalmas vagy karikas kendo, mei tai esetleg ajanlott es az elol hordozas, kesobb pedig mehet a csatos, meg mehet a bébi hatra. De nem vagyok annyira nagy szakerto, nekem csak egy kendom volt, majd 4 honapos kortol egy liliputi csatos.

En pl probaltam ujszulott kortol csatosban hordozni, mert elvileg lehet, de ujszulott szukitovel is tul nagy volt, igy elengedtem.

Facebookon vannak hordozos csoportok, en az egyikbe beleptem es ott sok hasznos tanacsot kaptam :)

2022. nov. 24. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!