11 hónapossal mit lehet programozni?
Mivel meleg van most strandot javasolnek, akar ott, akar Egerszalokon vagy Demjenben.
Este/reggel lehet varost nezni(var,minaret, parkok), jokat kajalni. (Macok bisztro, mamma mia, korona etterem). Szepasszonyvolgyben van jatszoter amelle befer egy borkostolo (apanak, neked meg vannak finom mustok)
11 hónapos nem fiatal még a programozáshoz? Az egy egyetemi tantárgy.
Hogy a fenébe terjedt el ennyire ez az undorító kifejezés, hogy programozni, ahelyett, hogy programot szervezni??
De hogy érdemben írjak.
Eger környéken sok a strand, ott helyben, Demjén, Egerszalók, Mezőkövesd.
Felsőtárkány nincs messze, ott van egy vadaskert, meg kisvasút be visz a bükkbe, nem tudom, jár-e most.
Egri vár, séta a dobó téren, szépasszony völgy, bár az inkább egy felnőttnek élmény.
Közelben van Síkfőkút, ott van egy szép tó, erdő, sétálni lehet ott is.
Második válaszoló, elnézést hogy nem fogalmaztam megfelelően.
Nem értem miért kell mindig a másikba a hibát keresni DE köszönöm a válaszod :)))
Többieknek is köszönöm :)
Egri vagyok.
- A várba babakocsival macerás menni, mert kavicsos...
- A strand nagyon jó, van sok medence, baba pancsoló is van. Viszont árnyék a medencékben nem igazán van. A strand többi területén sok fa van egyébként.
- A szépasszonyvölgy nagyon jó felnőtteknek borozgatni. Városnéző kisvonat levisz oda, ha messze van a szállástól és nem akartok autóval menni.
- A babával Felsőtárkányban a dínó parkot ajánlom, illetve van egy szép tó is ott. Szuper árnyékos, le lehet teríteni pokrócot, lehet piknikezni, pihengetni.
A kisvasút jelenleg nem jàr!
- Egerben az érsekkertben lehet jókat sétálni, az is szuper árnyékos. (A strand mellett van egyébként, szóval érdemes összekapcsolni a két programot.)
- Ha esetleg van kedvetek picit messzebbre autózni, akkor
Bélapátfalván is jókat lehet sétálni az apátságnál.
Vagy Szilvásvárad sincs túl messze. Szalajka völgy, kisvasút.
2-es, volt nemrég egy kérdés, amiben a kérdező írta, hogy a kisiskolás gyereke a barátait sem tudja áthívni magához, mert azok "folyton programoznak". Én meg őszintén szólva arra gondoltam, hogy folyton a számítógépen (okostelefonon) játszanak, FB-oznak, szóval nyüstölik a gépet és ezt hívja a kérdező programozásnak, hiszen számítógépen történik.
Aztán ki lettem ám én is oktatva és le lettem pontozva.
Így jár, aki nem beszéli ezt a "Hungarian newspeak"-et. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!