Hogy jatszatok egy olyan 7,5 honapossal, aki meg nem tud ulni?
Tudom, hogy tokre nincs elkesve es meg van ideje ra, hogy elsajatitsa az ules kepesseget, szoval nem akarom surgetni.
Jelenleg hason jatszik a kisholgy es kuszni tud mar 2 honapja.
Az zavar egy kicsit h igy annyira semmilyen a jatek amit lehet vele jatszani. Egy csomo mokas es tanito jellegu jatekhoz ulni kellene. Igy marad kb annyi h barmilyen jatek, targy ami elekerul azt tapizza vagy a szajaba tomi.
Ti mit jatszatok a 7-8 honapos babaval ha meg nem tud ulni?
Nem akarlak elkeseríteni, de az én 9 hónapos babám már rég tud mászni meg ülni, olyan nagyokat mégsem lehet még vele játszani :)
Kérdezem, hogy "Hol a maci?", és akkor odamászik a macihoz, megfogja (vagy megeszi 😀), kb. ennyi :)
Tapsolni nem akar, ha kérek tőle valamit, még nem engedi el, hogy ideadja, szóval inkább magának eldobálja meg rágcsálja a játékokat ülve, vagy odamegy a bútorokhoz és feláll, ennyi egyelőre a tudomány :)
Annyi mindent lehet egy csak fekvő babával is játszani 🤦
Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket.
Egyik gyerekem megkésett volt, még 1 évesen is csak kúszott, mégis jól eljátszottunk.
Labdáztunk (kúszott érte, visszagurította), csipeszt adogatott, kipakolta a ruhákat, kukucs, csiki, repülő, móka, kacagás, olvastam neki, formabedobózott fekve is..stb.
En még a 14 honaposommal sem tudok mit jatszani.
Itt ott hozza a labdat meg az autokat,hogy lokdossem el neki,de kb 5 masodperc mulva megunja.
Szinten 5 masodperc mulva megunja ha konyvet lapozunk.
Egyenlore a kedvenc jateka,hogy napjaban 100-szor lepakolja a konyveimet a polcrol,es 100-szor kipakolja az apja ruhait a komódból.
Esetleg probalj te is neki labdat guritani,vagy hasonlokat
En ilyenkor mondokaztam vele a legtobbszor,zenelo jatekokkal jatszottunk,de nekem ult mar,es maszott,tehat könnyebb dolgom volt
1 hónap alatt nem változik rengeteget?
Hat hogy a ...be ne!
Nézz már vissza az elmúlt 7,5 hónapototokat!
Ugyanazt tudta 1 meg 2, meg 3...hónaposan?
Min aggódsz úgy a 9 hónapos státuszon? Semmi extra nincs benne.
Még ülnie se kell addig annak ellenére, hogy háromféleképpen is megkérdezi a kérdőív, de már a "félig ül" válasszal "átmegy a vizsgán".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!