Milyen gyakran fürdetitek kisbabátokat aki még nem tud ülni, kúszni, forogni?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam valahol, hogy 3 naponként kell, nert ha gyakrabban fürdetjük, árt a bőrének. Csak elég hosszúnak tartom ezt a három napot2023. jún. 22. 12:23
12/31 anonim válasza:
Minden nap. Ráadásul most, hogy itt a jó idő, az erkélyre rakjuk a kiskádat és olyanokat pancsol benne, hogy ha nem védenénk be egy picit az erkélyt, a földszinti szomszéd is a pancsoló vízben úszna.
4 és fél hónapos.
13/31 anonim válasza:
Minden este fürdettem/fürdetem mind a három gyereket.
Az ikrek közül a kislányom nagyon száraz bőrű. Neki is a bőrgyógyász napi fürdést javasolt, valamint egy speckó krémet (receptre kapja) amivel a bőrét kell kenni kifejezetten törölközés előtt(tehát nedves) bőrre
15/31 anonim válasza:
Az elso 6 hetben annyira uvoltott minden alkalommal, hogy csak hetente. Majd egyik naprol a masikra megszerette, azota minden nap.
18/31 anonim válasza:
Naponta. Izzadòs, mint èn vagyok, ès èlvezte a fürdèst. Szàraz bőrű, nem izzadòs babàt, aki nem szeret fürdeni, nem kell ilyen gyakran fürdetni. Sőt, màr babakorban egy gyors zuhannyal, nedves letörlèssel le lehet tudni a mosakodàst.
19/31 anonim válasza:
2-3 naponta. Amúgy szerette, de macerás volt, csak a férjemmel együtt tudtuk kivitelezni a lakáskörülmények miatt.
20/31 anonim válasza:
Téli baba, az első 6 hétben 2 naponta fürdettem, azóta minden nap,most hogy meleg van naponta 2szer is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!