Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabát haza lehet vinni...

Kisbabát haza lehet vinni buszon/villamoson is a kórházból?

Figyelt kérdés

Amikor szülés után hazaengednek a babával, haza lehet vinni tömegközlekedésen is a babát?

Megyeszékhely, helyi közlekedése, egy busszal és egy villamossal lehet hazajutni, 1x kell átszállni a városban

Meg lehet oldani? Vagy mindenképp taxival oldható csak meg, ha családi kocsi nem elérhető?

Ti bevállalnátok busszal hazamenni a babával?

2023. jún. 15. 19:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
27%

"Azert azt ketlem, hogy lenne joguk megszabni, hogy mivel es miben viszed haza a gyereket. "

A mibent igen, legalábbis nálunk a csecsemősök öltöztették és tették hordozóba a babákat, és úgy adták át távozáskor. Szóval azt, hogy hordozóban legyen, nem lehetett volna kikerülni, hisz le kellett adni előtte a hazamenős ruhával együtt.

2023. jún. 16. 09:11
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
27# vagyok. 31-es de ez nem azt jelenti,hogy minden kórházban így van. Megyeszékhelyen lakok,itt szó sincs róla,hogy a saját gyerekünket bent öltöztetik és adják ki. :D Amúgy is rooming-in van,tehát eleve nálad van a baba 0-24. Én öltöztettem,tettem hordozóban és ha nem köszönök be,észre se veszik,hogy elmentem,igazából le se tojták és mivel egy hétig élveztem bent a vendégszeretetet,így elég sok szobatársam jött-ment,úgyhogy végig nézhettem náluk is hogy zajlott. Már a zárójelentésnél elköszöntek. Senkit nem ellenőriztek,senkinek nem öltöztették a babákat meg adogatták ki. :D Milyen régimódi rendszer ez?
2023. jún. 16. 11:48
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
#24 vagyok. Nem tudom máshol hogy van, de minket lekisert egy csecsemos noverket
2023. jún. 16. 12:03
 34/38 anonim ***** válasza:
9%

31 vagyok. Nálunk is megyeszékhely és rooming-in. De ez a szabály. Elvitték a babát öltöztetni tőlünk, előtte a férjem beadta hozzá a cuccokat.

Egyébként elmenni biztos nem lehetett volna a gyerekkel csak úgy, hogy a kutya se veszi észre, mert zárva vannak az ajtók. Látogatókhoz is úgy engedtek ki nyomógombbal a nővérek. Plusz még többször, utoljára felöltöztetve is ellenőrizték a karszalagját, biztosan azt a babát adják ki, és úgy mehettünk ki az osztályról.

Szerintem ez biztonsági intézkedés, nem régimódi. Ha bárki csak úgy ki tud menni, mint írod, meg be, idegen is ellophatja a babát, amire volt is példa pár éve a kórházban.

2023. jún. 16. 12:45
 35/38 anonim ***** válasza:
77%
34# Akkor ott más a szokás a leírtak alapján. Igen,valóban jó ott ez a biztonsági intézkedés,amit leírsz,lehetne alkalmazni itt is,hogy zárják az ajtót,stb. Ellopni babát itt nem tudom hogy tudnának,mivel egyedül nem szabad hagyni nálunk. Ha bármi van felügyeletre a csecsemősökhöz kell betolni,ott folyamatos felügyelet van. Nem azt mondom,hogy ez a normális,csak azt hogy teljesen más 1-1 kórházi működés,nem mindenhol ugyanaz van. Viszont(!) az nem biztonsági intézkedés,hogy a saját gyerekem ők öltöztetik fel meg adják ki. :D 32# vagyok.
2023. jún. 16. 12:56
 36/38 anonim ***** válasza:
86%

34, ellopni nehezen hisz végig veled van.

Pont ott tudják ellopni, összecserélni, ahol nincs 0-24 rooming-in, le kell adni...stb.

Eléggé törvényszerűtlennek hangzik ez a leadom és kiadják, ha van autósülés módszer. Erősen aggályos.

Nálunk sincs ilyen. Szintén megyeszékhely. DEKK

2023. jún. 16. 12:58
 37/38 anonim ***** válasza:
81%
36#-os. 35#-ös vagyok,nálunk is ugyanez,végig velünk van,ellopni akkor tudnák,ha egyedül lenne hagyva,de ilyen helyzet sosem volt. A kezelőbe rendszeresen járnom kellett vérvételre a kezelőbe plusz injekcióra az egy hét alatt,de akkor is jött velem,toltam oda magam mellé.
2023. jún. 16. 13:09
 38/38 anonim ***** válasza:
80%
A sok eszleny lepontozza más tapasztalatát, gratulálok, sok boldogsagotok lehet az életben😘
2023. jún. 17. 12:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!