Kisbabát haza lehet vinni buszon/villamoson is a kórházból?
Amikor szülés után hazaengednek a babával, haza lehet vinni tömegközlekedésen is a babát?
Megyeszékhely, helyi közlekedése, egy busszal és egy villamossal lehet hazajutni, 1x kell átszállni a városban
Meg lehet oldani? Vagy mindenképp taxival oldható csak meg, ha családi kocsi nem elérhető?
Ti bevállalnátok busszal hazamenni a babával?
Nem ajánlott tömegbe vinni a babát azért szokták privátba szállítani haza.senki nincs aki segít?
Akár egy szomszéd pl
Lehet, de nem biztonságos. A babahordozót nem tudod biztonsági övvel rögzíteni. Bárki meglökhet, vagy a sofőr fékezhet egy akkorát, hogy felborulsz babástól-mindenestül.
Ezen kívül bármilyen fertőzést összeszedhet a baba, ami újszülöttkorban kórházi kezelést igényel. Szóval, spórold össze a taxi árát szerintem, jobban jársz.
Biztosan nem vinném tömegbe, meg a retkes buszokra amikor 0 immunrendzere van a babának.
Nem hiszem el, hogy egyetlen ismerősnek, szomszédnak kollegának sincs autója meg egy szabad fél órája.
24-es, ez komoly? Meg jo, hogy nalunk nem volt ilyen,mert 6 perc setara lakunk a korhaztol es nincs autonk…
🤣
Azert azt ketlem, hogy lenne joguk megszabni, hogy mivel es miben viszed haza a gyereket. Az mas kerdes, hogy megteszik, de jogilag ez igencsak aggalyos, mert az auto nem kotelezo eleme a gyereknevelesnek, nem emelik ki a babat abbol a csaladbol, ahol nincs… Es lehet eppen senkit se lehet megkerni, hogy vigyenek haza autoval.
Nem olyan, mint a futes vagy a meleg viz.
Bar bizonyos helyeken meg az utobbiakra is szemet hunynak neha…
Úgy oda vagytok ezzel, hogy mit kaphat el a gyerek, miközben a kórházaknál nagyobb bacitelep nincs is. Két alkalommal is bentfekvés ("egészséges" osztályon - mozgásszervi) alatt kaptak el igazoltan a gyerekeim olyan fertőzést, hogy azt akkor se sikerült volna (maga az osztályvezető főorvos mondta így) ha végignyalja a bkv összes buszát. ;)
Ettől függetlenül én túl kényelmes lettem volna ahhoz, hogy tömegközlekedéssel menjek haza.
De túlzás, hogy akkora veszélynek tenné ki vele a gyerekét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!