A Grip Water-t hogy kell adagolni?
Figyelt kérdés
Hasfájós a picim és ezt ajánlották a legtöbben. Általában este fájlalja nagyon a hasát. Az előírás szerint napi 6x 1 kávéskanállal lehet neki adni a gyógyvizet. Adjam először napi 3x (reggel - ebéd után - este) vagy csak az esti szoptatás után? Túl sokat sem szeretnék neki adni, de lehet, ha egész napra elosztva kapja, elkerülhetjük az esti fájást.2010. okt. 12. 09:58
1/3 anonim válasza:
Az 5 ml teás kanál, ennyi az adag, amit 6x lehet adni neki naponta.
Jó, ha többször kap nap közben, így is 1-2 nap, mire érződik a hatása.
2/3 anonim válasza:
Én napi 3x egy kávéskanálnyit adtam,de ő csak jobban szenvedett tőle,mert van benne kapor is.Nekünk az infacol vált be.És ahogy betöltötte a 3 hónapot el is múlt neki teljesen.
3/3 anonim válasza:
én csak akkor adtam mikor fájt a hasa, nem folyamatosan. El is mulasztotta mindig negyed óra alatt.
Ha mindig ugyanakkor fáj a hasa akkor kipróbálhatod, hogy előtte adsz neki, ha elmúlasztja, akkor nektek se kell folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!