Hogyan kell adagolni a Gripe Water gyógyvízet? Tényleg hatásos? Már mindent kipróbáltunk, ebben van az utolsó reményünk.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 18:42
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az adagolás rajta van a dobozon.
Nekünk csak ez segített.
L.
2/4 anonim válasza:
nekünk is csak ez jött be, ha jó emlékszem 5ml adható, egy hónapos kortól
a nurofen adagolóját használtuk, mert a kiskanálból mindenfele folyt, csak a szájába nem
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is ez vált be! Kár hogy csak egy hónapos korban adható! Én napi kb:3-szor adok a kislányomnak evés után egy kis kanállal.
Ezen kívül sok mindent kipróbáltunk már, ami még használ az a homeopátiás szerek. Nekünk kettő is van, mert nem mindegy, hogy hogy fáj a pocak: [link]
Olyan rossz, hogy csak próbálkozunk, hátha segít valami nekik!!! Valakinek pedig semmi sem jó, csak az idő! Remélem hamar túl leszünk rajta!
És Ti is!!!
4/4 anonim válasza:
Rosszul írtam: egy hónapos kor-tól!
Bocsika, előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!