Ha már a Gripe Water sem használ a babámnak, és mellette visítva sír a hasfájástól, mit lehet még tenni?
Szia!
Az én kisfiam 7 honapos de ő is hasfájos volt 2 hos koráig,kipróbáltuk az Infacol-t,utánna az Espumisan-t, a Gripe-t ki sem probáltuk mert nem hatott semmi,elmentünk egy nagyon jo gyermekorvoshoz,ő kevertetett neki ki egy gyógyszernek nem minősülő szuszpenziót,személyre szabottan,az vált be nekünk,1 hétig sem használtuk és már nem is fájt a pocink!
ajánlanám,hogy ha nem javul ezektől,vidd el orvoshoz!
Nameg nálunk igény szerinti szopizás volt és szegénykém oránként evett volna,meg sem tudta a kis gyomra emészteni a tejcsit a következő etetésig,igy szigorú 3 oránként adtam neki enni és helyrejött a gyogyszer mellett!
Üdv: 7 hos Kisfiu Anyukája
Ne nézz hülének :), de biztos hogy a hasa fáj?
Az én kisfiamnak visszafolyt a sav és azért ordított szegény...Eltelt egy kis időbe mire rájöttem, mert nem bukott csak a gyomorsav folyt vissza és marta szerencsétlen torkát. :((
szia
mi ezekkel próbálkoztunk (persze nem egyszerre)
-Mecsek baby tea
-víz itatás (evések között)
-Infacol
-Kanalas etetés
-Espumisan
-torna
-hasmasszázs
-babakocsis séta
-felmelegített babzsák
...ezek közül gyakorlatilag az első 6 hétben semmi nem használt, minden délután megvolt a 2-3-4 órás keserves ordítás...aztán 6 hét után sokkal jobb lett, könnyebben ment a kakilás is, büfizés is és még 3 hétig használtuk az espumisant. Most 13 hetesek vagyunk és már nem kell semmi, végre csupa mosoly a nap :)
kitartás, és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!