Kislányom 2 hetes, és nagyon hasfájós. Tea és Infacol nem vált be. Már enni sem nagyon tud, mert csak sír a hasfájástól. Nagyon sajnálom szegényt, aludni sem tud. Ilyen pici babának mit lehet még adni?
Helló!
Gondolom,mivel még csak 2hetes a babád,akkor még anyatejet eszik.Vannak ételek,amikre figyelni kell,mármint,amiket te fogyasztasz.Pl.a hűvelyesek görcsöket okozhatnak a babának.Én azt ajánlanám,tapasztald ki,milyen ételek fogyasztása után,a baba hogy reagál.
És egy kis pelusnélküli baba-torna is segíthet...
A te étkezésed segíthet, tonráztasd a babát sokszor, és maszírozd a hasát.
Én FLPs aloe vera activatort adtam, bevált.
Szia! Torna tényleg segít, legalábbis nálunk bevált.
Az infacol nálunk sem segített, vehetsz esetleg Espumisant, vagy Gripe Water-t, de ezek azt hiszem csak 1 hónapos kortól ajánlottak.
Esetleg még meggymag párna pocakra!
Kitartás!
Nekünk az Espumisan emulzió vált be :)
4hós baba anyukája
Nekem semmi sem vált be:infacol,gripe water,mecsek baby tea....masszírozással és meleg pelussal enyhíteni tudtuk
a fájdalmát.
Egy internetes oldalon olvastam hogy a tejnövelő tea okozhat
hasfájást a babának.Azonnal abbahagytam,2 nap múlva elvágták
a hasfájást,mintha sohasem lett volna.
Addig sem vittem pedig túlzásba a fogyasztását,csak a dobozon előírt adagot ittam naponta.
eléggé ledöbbentünk hogy emiatt fájt a pici pocakja!!!!!
Durvának tartom hogy egyrészről segít,másrészről szenvedhet tőle a baba.
Szóval mi így jártunk.
Ja és nem lett kevesebb a tejem mióta nem iszom.
Más módszerekkel tartom a mennyiségét.
Üdv.!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!