Milumil vaníliás rizspépet hogy kell pontosan adagolni?
Azért zavaros, mert a doboz szerint 150 ml vízhez kell keverni "kb. 45 g (4 evőkanál)" port.
Na most 4 nagy evőkanálnyi port lemértem, és az csak 20 g.! És vizes állagú is, ha csak annyit keverek össze.
De ha 8 evőkanállal keverek (amire pont jó kis pépes lesz az állaga), az nem túlságosan is sok?
Ti hogy csináljátok?
(5 hónapos a babám egyébként.)
Én se értettem ezt. Én is lemértem, 4 evőkanál nekem sehogyse 45 gr.
Azóta azt csinálom, hogy kimérem az avent pohárba a port (amennyit gondolok), és szépen öntögetek rá vizet, amíg el nem érem a kívánt állagot kevergetés közben.
Így fogalmam sincs hogy mennyi por mennyi víz jut bele, de pont olyan lesz, amit szert a babám.
Én meg mindig úgy járok, hogy kimérem a 4 nagy púpozott kanállal, utána meg tehetek hozzá plusz vizet, mert túl sűrű. :D
Ki kell tapasztalni, ráadásul babája válogatja, hogy milyen sűrűségűen szereti. Az én lányom pl. kicsit hígabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!