16 hetes baba kaphat Milupa HA vaniliás rizspépet?
Ezt csak az orvos döntheti el, vagy megvárod a 2 hetet vagy felhívod telefonon. A mi orvosunkat simán lehet hívni és segít.
Egyébként én biztosan nem adnék, bár a gyümölcsök elkezdése is furi 14 hetesen, de te tudod.
A tejpép, amit a barátnőd adott, ugye bontatlan?
Én is kb. 16 hetesen kezdtem el adni ezt a tejpépet, addigra már tápszeres lett, és tápszerből is Milupa HA-t eszik. Nekem a doki javasolta, hogy kezdjem el, mivel ugyanaz mint a tápszer, csak van benne rizsdara, gluténmentes, jól lehet vele gyakorolni a kanalazást. Tehetsz bele egy kis gyümölcsöt is.
Ekkor kezdtem el a gyümölcsöket is kóstoltatni, szerintem ez egyéni megítélés kérdése, nyilván, akinek rengeteg a teje, az még ilyenkor ne etesse a babáját gyümölccsel.
Viszont az tényleg fontos volna, hogy ezeket a dokival meg tudd beszélni, mert te is akkor nyugszol meg.
Én is 14hetesen kezdtem el adni a kisfiamnak ezeket a dolgokat,mert nekem is ugyanezt csinálta a kisfiam mint neked,h nem nagyon izlett neki a tápszer,mire megtaláltuk a számára megfelelöt a Humana baby-fit 1et,ezt megette,ez banános izesitésü egyébként.
Ja,és én adtam neki tejpépet 15hetes korától,kicsit higabban adtam neki elöször a cumisüvegböl aztán egy kb. 2hét mulva már kanállal ette szépen.
Én sem tudtam volna végig nézni,h hagyom öt éhesen!
Ugyhogy én is ugy tettem mint te!:)
Szerintem megpróbálhatod neki,hátha ez izlene neki és szivesen enné,csak szerintem ugy csináld ahogy én,h elöször folyékonyabbra!
Én 5 hónapos korától adom a kislányomnak, ő addig csak szopott, a tápszert nem fogadta el. (cumisüveget sem)
Ez a rizspép nagyon bevált, de csak a vaníliás ízű. Azt is ír fel az orvos. Egyébként nekünk ő ajánlotta. Azt hiszem egyébként csak 4 hónapos kortól lehet adni.
Azóta már többféle pépet kipróbáltunk (gyümölcsös, banános). Bármilyen boltban meg lehet őket venni, és ezeknek kesernyés utóíze sincs. Mindre rá van írva, hogy mennyi idős gyereknek adható. (4 hó alatti nincs!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!