Egy kis statisztika. Anyatej kinek meddig?
Figyelt kérdés
Mert arra jöttem rá az elsővel béna voltam és tájékozatlan, rágörcsöltem! Mások is? Arra kérlek titeket csak azt írjátok oda meddig szoptattátok a gyerekeitek! Köszi
első gyermekem: 3,5 hónapig anyatej
második gyermekem: 4 hós és még mindíg van sok sok tejem!
2010. okt. 11. 22:00
31/50 anonim válasza:
Szia! Első baba 10nap, második 1 hónap , harmadik 4 hónap!
32/50 anonim válasza:
1 hónap mert visszamentem tanulni.
34/50 anonim válasza:
1 Baba 6 Hét. Magzatburok maradt bennem megoperáltak és utána elapadt a tejem! :(
2 Baba 7 hónapos és még szopik!:)
36/50 anonim válasza:
most 5 hónapos elsó baba,ésmég mindig csak szopizik:-))
37/50 anonim válasza:
3 hóig csak anyatej, aztán még 1 hónap fejés és küzdelem és tápszer pótlás. végül 4. hónaptól csak tápszer. nagyon megviselt. de tudom az okokat, így a következőnél okosabb leszek.
39/50 anonim válasza:
Szia!
Első:2,5 év
Második:4 hónapos és még mindig szopizik
40/50 anonim válasza:
4 hónapig ikreket.Mikor betöltötték,egyszerűen mint akiket elvágtak,soha többé nem voltak hajlandóak a szájukba venni a cicit:(Állítólag én is ugyanígy voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!