Mert arra jöttem rá az elsővel béna voltam és tájékozatlan, rágörcsöltem! Mások is? Arra kérlek titeket csak azt írjátok oda meddig szoptattátok a gyerekeitek! Köszi
első gyermekem: 3,5 hónapig anyatej
második gyermekem: 4 hós és még mindíg van sok sok tejem!
5 és fél hónapos a babám, nem szopik csak álmában, sejtem mi az oka. Egyre kevesebb a tejem. 3,5 hónapos korától kell a tápszer. Amelyik mellemet nem fogadta el abból gyakorlatilag elapadt(10-20ml esténként-40 perc fejés után). Családi okok miatt nem tudtam rendesen fejni sem.:(
Nagyon sajnálom
2010. okt. 11. 22:18
12/50 anonim válasza:
2,5hónapig! :(
2010. okt. 11. 22:22
13/50 anonim válasza:
13 hónaposan én választottam el, pedig versenyszerűen sportolok, amit szülést követően 5 héttel kezdtem újra. Rengeteg tejem volt, minden nap az edzés után szó szerint bedurrantak a melleim.
2010. okt. 11. 22:27
14/50 anonim válasza:
5 hónapos koráig. Aznap reggel, amikor betöltötte az 5. hónapot, szó szerint kiköpte a mellem. Lefejtem, kettőből jött le 30 ml (úgy, hogy előtte levő nap reggelén szopizott utoljára, tehát 24 óra alatt csak ennyi termelődött). Ezért nem láttam értelmét szenvedni vele.
2010. okt. 11. 22:27
15/50 anonim válasza:
10 hónap még lett volna(nem sok) de nagyon harapott...
2010. okt. 11. 22:29
16/50 anonim válasza:
10 hónapos és még van bőven tejem:)
2010. okt. 11. 22:30
17/50 anonim válasza:
1 év után elválasztotta magát.
2010. okt. 11. 22:37
18/50 anonim válasza:
Első fiam 23,5 hónapos koráig szopizott, aztán hirtelen el kellett választanom mert megfogant a kistesó, de volt egy kis gond ami miatt gyógyszert kellett szednem. Picuri most 7 hónapos, remélem legalább 1 éves koráig ő is szopizni fog! :)
2010. okt. 11. 22:37
19/50 anonim válasza:
Elsőt: 4hós koráig szopott és még 2 hétig kitartott a fagasztott mennyiség.
(megjött a mensim és ezzel párhuzamosan, azonnal elapadt a tejem. Hetekig mindent megtettem ami csak tőlem tellt hogy visszahozzam: szoptatási tanácsadó, bogyók, teák, fejés orrba-szájba... minden amit csak lehet - és nem sikerült tejet csiholni. Borzasztóan bántott :S
Második: 5 hós koráig.
(megjött a mensim, azonnal elapadt a tejem. Nem csináltam belőle újabb tragédiát magamnak.)
2010. okt. 11. 22:43
20/50 anonim válasza:
10 hónapos, még sokszor szopik, nehezen fogadja az új ízeket. Viszont ő is épp harapós napjait éli... még kitartok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!