Decemberbe szült kismamik? Kis statisztika?
Mikor született a Manód?
Kisfiú kislány??
Hány kg hány cm??
Milyen volt a szüleés?
Milyenek azóta napjaitok?
mi változott nagyon?(az új kis életen kívül?)
Hogy bírjátok?
Hány évessek vagytok?
Babáitok neve?
Köszönöm bármelyik kérdésemre adott választ!
Februárit is lehet?
Február 4.
Lány.
Most 7900 gramm és 70 centi.
Simának indult, 13 óra után császár lett magas egyenes állás miatt.
Hát, hol fárasztó, hol nem, de nem is tudom, hogy mit csináltam eddig, amíg Ő nem volt. :-)
Ami változott: sokkal jobban/szigorúbban kell szerveznem az életünket, napjainkat, hogy minden beleférjen, de megy, elég jól. :-)
Általában jól bírom, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor borultam ki. És, nagy meglepetésemre, élvezem a dolgot, Én, aki bele tudtam volna halni korábban, ha bármi/bárki "korlátoz" a szabadságomban. Nem hittem volna, hogy így megváltozom.
32 éves vagyok.
Kislányomat Fanninak hívják.
Szia! Melyik decemberre gondolsz? Ez évi, vagy tavalyi?
Az én fiam tavaly született december 26.-án. Fiú, Zsombornak hívják.4300g-mal és 58 cm-vel született. A szülés természetes úton történt, 5 óra alatt megvolt a babám. 24.én kezdődtek a fájások éjjel, egész 25.én 15 percesek voltak, és este 9re erősödtek fel, aztán hajnalra lett meg. Minden nap egy csoda, egész sok mindent tud már. Mostanában kicsit nyűgösebb mint volt meg hisztisebb főleg lefekvésnél.Sokszor kicsit én is ingerültebb vagyok már nap végére, de szerencsére az éjszakát átalussza, és ki tudom magam pihenni.26 éves vagyok.
Hát igazából erre az évre gondoltam,de szívessen olvasom másokét is.
A Fanni és a Zsombor név is szép.Eddig ez eszembe se jutott..
Köszi a válaszokat
dec. 5.-én született meg a kisfiam 3050g és 54cm, viszonylag könnyű szülés volt, legalábbis dokim szerint minden nő ilyet akar... :)
Minden megváltozott, még nehezen viselem, sokat eszik manókám, így szinte mindig ébren vagyok. Lassan kidőlök, már csak a karácsonyban reménykedek, jön a család, hátha lekötik annyira a fiamat, hogy elfelejt majd 4-5 óráig enni :) 26 éves vagyok.
Szia!
Én november 12-én szültem a kisfiamat.2 héttel hamarabb jött 3390gr és 49cm.Noel Dániel a neve. Nehéz szülés volt, (apa végig bent volt)de megérte.Könnyűek a napjaink,nagyon jó baba,bár kicsit hasfájós.Most már el sem tudnám képzelni a napjaimat nélküle. 22 éves vagyok.
Sziasztok!
dec 4-én született a kislányom 3950gr-mal és 61 cm-rel!
A méretei miatt én is aggódtam szülés előtt,de azt mondták épphogy odaért a dokim!fél kettőkor ébredtem 5 perces fájásokra,amik másfél óra múlva 3 percesek lettek!fél 6-ra értünk be a kórházba(szülésznőm mondta,h még maradjunk ameddig bírom!)és az ügyeletes doki azt mondta egy ujjnyi!Azt hittem sírva fakadok!:( fél 7-re ott volt A szülésznőm,és mikor megvizsgált elfolya amagzatvíz és 2 ujjnyi voltam!8-ra lettem előkészítva,zuhany,Apa öltözött....
8:45 kor közölte h másszak az ágyra mert szülünk... nem akartam elhinni!Fájt addig de nem hittem volna h ilyen "rövid" ideig tart!ekkor ért oda a dokim..
9:25-re meglett a gyönyörű kislányom!Erre mondta az orvosom,h egy először szülő nő bármire képes!!
A nevünk Fanni Anna lett,és a fél ruhatárunkat kinőttük,mire 7-én kiengedtek a kórházból!Nagyjából eszünk alszunk,néha fáj a pocink:(
de éjjel 2* kel fel enni!Egy tünemény!!!
És te mikor szültél?Vagy mikor fogsz?
Sziasztok!
Az én kis manóm idén dec. 7.-én született a 38. születésnapomon. A legszebb szülinapi ajándékot kaptam az élettől, amire egy nő vágyhat. Lili 3400 grammal és 53 cm-rel bújt ki, bár nagyon nem akart - azt hiszem tudta, hogy olyan dolga sosem lesz többé, mint amilyen bent volt a pocakban:-) 36 órát vajúdtam 5 perces fájásokkal, de ezidő alatt nem tágultam csak 3 cm-re. Bekötötték az oxitocint, de 2 óra múlva császározni kellett, mert fájások után leesett a baba szívhangja :-( Szerencsére azóta jól vagyunk. A világ legnyugisabb babájával könnyű az életem, sokat szopizik, alszik és nézelődik. Ma vagyunk 2 hetesek és talán a legnagyobb változás az életemben az, hogy itthon vagyok és nem dolgozom. Terhességem utolsó hetében is dolgoztam, most furi itthon. Nekem igazából nem volt elég a 9 hónap arra, hogy felfogjam azt a tényt, hogy anya leszek. Szülés után tudatosult bennem, hogy "úristen, ez egy csoda és ez a csoda mostmár mindig itt lesz velem":-)
Titty és Lili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!