Egy kis statisztika. Anyatej kinek meddig?
Figyelt kérdés
Mert arra jöttem rá az elsővel béna voltam és tájékozatlan, rágörcsöltem! Mások is? Arra kérlek titeket csak azt írjátok oda meddig szoptattátok a gyerekeitek! Köszi
első gyermekem: 3,5 hónapig anyatej
második gyermekem: 4 hós és még mindíg van sok sok tejem!
2010. okt. 11. 22:00
2/50 anonim válasza:
Sajnos csak négy és fél hónapig, aztán kevés lett neki...nem tudom hol rontottam el, de nagyon bántott.
4/50 anonim válasza:
1., eddig egyetlen gyermekem 17 hónapig+1 hétig szopizott. 1 hónapja hagyta abba magától.
5/50 anonim válasza:
szintén 3,5 hónapig, nagy görcsölések árán. másodikat nem tervezünk.
6/50 anonim válasza:
Elsőt 14 hónapig (én választottam el)
Viszont 2 hónapos korában volt 3 hét, amikor azt hittem, vége a szoptatásnak. Annyira görcsöltem, hogy a tejem folyamatosan csökkent. Amikor ráállt az agyam, hogy nem baj, tápszeren is felnő a gyerek, lenyugodtam, és a tejem visszajött. A 3. hét végére a tápszert is elhagytuk.
8/50 A kérdező kommentje:
Köszi hogy elmondtátok, szivesen venném a többiek válaszát is!
2010. okt. 11. 22:06
9/50 anonim válasza:
7 hónapos most a fiam, még van tejem.
10/50 anonim válasza:
Nekem 10 hónap után apadt el a tejem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!