Egy kis statisztika. Anyatej kinek meddig?
Figyelt kérdés
Mert arra jöttem rá az elsővel béna voltam és tájékozatlan, rágörcsöltem! Mások is? Arra kérlek titeket csak azt írjátok oda meddig szoptattátok a gyerekeitek! Köszi
első gyermekem: 3,5 hónapig anyatej
második gyermekem: 4 hós és még mindíg van sok sok tejem!
2010. okt. 11. 22:00
21/50 anonim válasza:
8 hónapig. Még lett volna tejem, de fokozatosan elválasztotta magát.
23/50 anonim válasza:
Első babám 6,5 hónapos, fejem neki, tápszert sose látott.
24/50 anonim válasza:
3 hónap :( De ikrek. Nem tudtam pihenni, de ebbe a 3 hónapba besegített a kórházi anyatej is. Az első 3 hétben rengeteg volt a tejem, fagyasztani is tudtam.
25/50 anonim válasza:
16 és fél hós a lányom, én is fejem neki a tejet és hál' istennek van is elég, úgyhogy kitartok, reggel este "napirend-szerűen" fejek :)
26/50 anonim válasza:
6 honapos koraig de nem banom, orulok neki, hogy eddig is sikerult. :)
28/50 anonim válasza:
4 hónapos koráig csak anyatej aztán 6 hónaposan úgy döntött neki nem kell több cici, a második baba 3 hét múlva érkezik remélem tovább fog szopizni.
29/50 anonim válasza:
Első gyerekem 15 hónapon át(ebből 9 csak anyatej), a második 8,5 hós és még csak cicizik.
30/50 anonim válasza:
Szia!
első kisfiamnál 7,5 hónapig,
(kórházba került és nem tudtam szoptatni)
második kisfiamnál 11,5 hónapig,utána nem kérte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!