Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy kórházban ébren töltött...

Egy kórházban ébren töltött éjszakát mennyi idő feldolgozni?

Figyelt kérdés

A 10 hónapos kislányomat tegnapelőtt éjszaka kórházba kellett vinnünk, az egész éjszakát ott töltötte. Aludgatott valamennyit, de kb. olyan keveset, amivel ébren tudott maradni. Tegnap reggel hazajöttünk, napközben többet aludgatott a szokásosnál, de ahhoz képest, hogy szinte egész éjjel fent volt, nagyon kevésnek találom.

6 hónapos kora óta annyi volt altatni, hogy betettem a kiságyba, elköszöntem tőle, és mire kint voltam a nappaliban, aludt. Most meg fél vagy akár két óráig is ringatom, mire elalszik, nagyon fél, hogy le fogom tenni aludni, alvásból is többször kel sírva, teljesen kétségbeesve. Borzasztó így látni szegényt. Gondolom, hogy traumatikus volt neki az élmény, próbálok neki segíteni megnyugodni, amíg ébren van, övé minden figyelmem, kézben van amennyit csak akar, de mégis mennyi idő lehet, mire megnyugszik és helyreáll minden? Napok, hetek? Akinek van tapasztalata, elmesélné, hogy az ő gyereke mennyi idő alatt dolgozott fel egy hasonló eseményt?

2023. máj. 11. 07:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A gyógyszer biztosan volt hatással rá és nem hiszem, hogy segített volna az sem, ha egy hotelben vagyunk, mert egy idegen hely volt egy stresszes helyzetben. Álmos volt, de nem tudott aludni, és láthatóan szenvedett tőle. Órákat ordított éjjel, dörzsölte a szemét, lecsuklott a feje, de nem tudott aludni.
2023. máj. 11. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is a te feszültséged inkább. Idegen helyen kell altatni, kórházban vagytok, bevett valami gyógyszert, stb. Most meg hibáztatod magad, hogy kipiheni-e valaha. Nem akarok gonosz lenni, ne érts félre... de egy pár hónapos gyereket nem visel meg ennyire, ha nem a helyén alszik, így szerintem is inkább azt érzi, hogy te nem vagy rendben.

Ha a gyógyszer hatása miatt nem aludt jól, akkor pedig nem a kórház volt a baj, otthon sem aludt volna jól. Pár nap alatt rendeződik, szimplán olyan, mintha kicsit megborult volna a napirend.

2023. máj. 12. 09:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valószínűleg igazatok van. A tegnapi éjszakai alvás és a ma délelőtti altatás már teljesen rendben volt, napközben is olyan, mint mindig, úgyhogy talán túl vagyunk rajta. :)
2023. máj. 12. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!