Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alvási gondok, hogyan oldjam meg?

Alvási gondok, hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
1 éves lányom saját kiságyában alszik el egy szobában velünk( nincs másik szoba)alszik kb hajnali 3-4 oráig és utánna fölkel addig sir mig át nem rakom hozzánk aludni a kiságyában nem nyugszik meg . ha elalszik és átrakom kb 20perc kezdi elölröl. de akkor miért alszik 3-4 ig ? addig mért jo neki a kiságy?
2010. okt. 10. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagy baj, hogy egy pár órát köztetek van reggelig, ha ettől megnyugszik. Rád van szüksége, szerintem ez nem olyan nagy ár, és úgyis eljön az az idő, amikor már a kezedet sem akarja megfogni, mert "ciki".
2010. okt. 10. 11:02
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem nem lenne gond hogy át kell tennem csak mindenki olyannagy tragédiának éli meg hogy a gyerek a szlővel alszik..
2010. okt. 10. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nektek nem gond,akkor miért foglalkozol azzal,hogy más erről mit gondol?

Ha annyira érdekel más vélemény,akkor kipróbálhatnátok hogy rendes ágyban alszik el,és ha felébred,akkor mellé fekszik valaki,amikor elalszik,akkor ott lehet hagyni. Nekünk ez bevált.

Sok sikert!

2010. okt. 10. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Van, akinek eleve csak ott alszik el, ahhoz képest a ti esetetek nem is olyan vészes!
2010. okt. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!