Alvási gondok? Teljesen el vagyok keseredve már.
Én ilyenkor babakocsiban ringattam a jó levegőn vagy a lakásban.
Ő is ellenállt,de csk egy darabig.:)
Azóta megtanult egyedül aludni,kitartás!
15 hónapos nagyfiú anyukája
Szia!
Én ilyenkor berakom a kiságyba és percenként megnyugtatom Őt simivel cumival stb., amíg el nem alszik. Van hogy ezt fél órán keresztül játszuk, de muszáj aludnia mert különben csak nyűgösködik egész nap. Van hogy el is alszik, de fél óra múlva már fent van, olyankor nem veszem Őt ki a kiságyából, hanem újra simi, cumi ameddig el nem alszik újra, általában a második ébredés után sikerül neki egy hosszabbat aludnia, hogy végre ne legyen nyűgi egész délután:-)
Nem baj ha kicsit sír az ágyába. Nem kell hagyni órákig, de néhány percre nyugodtan. Majd ha bemész csak nyugtasd meg és rakd Őt vissza a kiságyba. Egészen addig csináld míg el nem alszik. Lehet néhány napba beletelik míg megtanulja, hogy miért van a kiságyba, de szerintem szükség van erre, hogy pihentető alvást sikerüljön összehozni neki napközbe.
Ülj le egy fotelba, vedd a babád a mellkasodra, és paskold a fenekét.
A mi hasfájós kisfiunknál ez vált be, 3 hétig ezt csináltuk míg fájt a hasa. Utánna már csak akkor mikor evés után elaltattam, és 10 hónaposan egyik napról a másikra egyedül aludt el. Azóta is csak egyedül, csak a kiságyban alszik.
Kitartást, és sok erőt! Meglátod majd elmúlik ez az időszak!
2 gyerek anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!