Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónap körüli babát mikor...

10 hónap körüli babát mikor vinnél először kis baba pancsoló medencébe?

Figyelt kérdés
Akarunk venni egy kifejezetten babáknak való kismedencét, amiben nyilván csak egy kis meleg víz lenne. Ti mikor próbálnátok meg először beletenni a babát? Ma rövidujjúban, leggingsben, zokniban teljesen megsült kint, arra gondoltam, hogy teljesen vad dolog egy 25 fok napos időben vízbe tenni? Ha igen, mikor próbálnád meg először?
2023. máj. 2. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd juniusban beleteszem a 12 honaposomat..hamarabb biztos nem.
2023. máj. 2. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tagja vagyok egy medencés facebook csoportnak. Rendes épített medencénk van. Vannak elvetemültek, akik már most medencés szezont nyitnak, de az nem én vagyok. Mi május végén tervezzük kitakarítani, feltölteni és hagyni hogy melegítse a nap (mint minden évben). Június közepén már használható is szokott lenni. A babánk a férjem hőérzetét örökölte szerencsére (eddig úgy tűnik), nem olyan fagyos szent, mint én, így majd ha már ő azt mondja, hogy medencézne egyet, akkor esetleg elgondolkozom rajta, hogy feltöltjük a babánknak a babamedencét (1 méter átmérőjű kis pancsoló). Most 11 hónapos a kislányom, még nem ül olyan stabilan a kádban sem egyelőre, hogy szívesen beültessem egyedül a kacsaúsztatójába. Szerintem bőven ráérünk ezzel még 1-1,5 hónapot.
2023. máj. 2. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Június közepe kb.
2023. máj. 2. 14:51
 14/17 anonim ***** válasza:
21%
Visszanéztem a képeket, múlt évben a két évesem már május 10-én pancsolt.
2023. máj. 2. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Június közepe és utána. Nem vagyok egy fagyos szent,de azért még én se ülnék bele bikinibe.:D Igen,meleg van most már,de ez még nem a nyári meleg,itt max 22 fok volt eddig,az is sokszor hűvös széllel. Tegnap délután már a pulóver is elfért. Ma pedig hidegebb van nálunk megint,hideg szél fúj. Lányunk is imád pancsizni,de majd nyáron fog is a kellemes melegbe:)
2023. máj. 2. 15:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor megvárjuk a 30 fokokat. :)
2023. máj. 2. 15:19
 17/17 anonim ***** válasza:
84%

Majd ha tartósan 30 fok körül lesz az idő, nálunk mondjuk a napokban sem volt 22 foknál több.

Most még ugyan süt a nap, de nincs átmelegedve a levegő.

2023. máj. 2. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!