Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónap körüli babát mikor...

10 hónap körüli babát mikor vinnél először kis baba pancsoló medencébe?

Figyelt kérdés
Akarunk venni egy kifejezetten babáknak való kismedencét, amiben nyilván csak egy kis meleg víz lenne. Ti mikor próbálnátok meg először beletenni a babát? Ma rövidujjúban, leggingsben, zokniban teljesen megsült kint, arra gondoltam, hogy teljesen vad dolog egy 25 fok napos időben vízbe tenni? Ha igen, mikor próbálnád meg először?
2023. máj. 2. 13:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen felesleges ilyenkor…

28-30 fok alatt nem pancsizattam..

Most én is 25 fokban !hosszú! Nadrágban vagyok és nincs melegem.

2023. máj. 2. 13:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát most még azért én nem pancsoltatnám. A 3 évesnek se vettük még elő. Majd ha fixen beáll a jó idő és reggel nem fagy be a hátsónk. Még azért ez az idő csalóka.
2023. máj. 2. 13:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Még a 4évesemnek sem engedem a vizipisztolyozast sem, nemhogy a kicsinek (1.5éves) a fürdést. Oké, jóidő van. De pl én is meg hosszúnadrágban vagyok, gyerek a pulcsit is felvette.

Júniusnál elöbb biztos nem.

2023. máj. 2. 13:40
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Kérlek ülj ki bikiniben egy lavór vízbe és érezd jól magad. Majd utána nem kérdezel hülyeségeket. Mikor te is szívesen belemennél a medencébe és nem vacognál. Kb a kánikulában, mikor már 30 fok minimum a levegő.
2023. máj. 2. 13:40
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Magyarorszagon, ahol meg 20 fokban is overalban meg sapkaban vannak a szerencsetlenek, aztan meg folyamatosan betegek, ott vad dolog igen.

Nalunk 10 fokban a jeges tengerben uszkalnak, itt teljesen normalis, es hat van immunrendszeruk :)

Magyar forumon ne kerdezz ilyet, inkabb tedd amit jonak latsz.

2023. máj. 2. 13:44
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Hát még biztosan nem. Most tartunk ott, hogy rövidujjasba lehet csapatni, még a pancsolás 1 hónap. Te kiülnél most szívesen fürdőruhában?
2023. máj. 2. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
5. A 10 hónapost is jeges vízben fürdetitek? 🙄 Nem értek egyet a túlöltöztetéssel, de megőrülni sem kell teljesen. Te dönthetsz arról, hogy a kamu skandináv seggedet akarod-e jeges vízben áztatni, de a 10 hónapos nem.
2023. máj. 2. 13:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Nyugi, nyugi, csak kérdeztem. Nekem rövidnadrágban és pólóban melegem volt (írtam, hogy rövidujjúba, leggingsben neki is), én belementem volna szívesen a vízbe, azért jutott eszembe egyáltalán a kérdés. Még nincs is meg a medence, csak tervezgetek. Nem a 8 fokos Balatonba akartam ma este bedobni.
2023. máj. 2. 13:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg a meleg nyári időt.Te megengednéd a medencéteket május elején és pancsolnál benne? Megvárod a meleg időket és akkor lehet. Még nincs olyan meleg ez az idő elég csalóka.
2023. máj. 2. 13:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért strandidő még nincs. Tartósan 30 fok körül oké szerintem.Nálunk amúgy annyira nincs jó idő,és ha elbújik a nap,vagy feltámad a szél,akkor kifejezetten hűvös lesz,pulóveres idő.Tűző napon a hosszú nadrág,rövidujjú póló az oké.Tegnap este pedig még a széldzseki is elfért hazafelé a pulóveren,szóval a medence az nagy túlzás még.
2023. máj. 2. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!