Hány évesen mondtad azt hogy most készen állok anyagilag mindenhogyan a gyerekvállalásra?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 10:58
21/50 anonim válasza:
32 de mi nem akartunk korán lemondani az utazásokról kettesben stb. Addig nem volt olyan erős vágy babára, mindig csak távlatokban beszéltünk róla, hogy lesz, akarunk, majd.
22/50 anonim válasza:
Tudunk bánni a pénzzel, csak ez kevés. A gyerekre alsó hangon elmegy 400 havonta, ha nincs extra kiadás. Suli, magán tanárok, pszichológus ( idegrendszeri éretlensége van, ami miatt nehezen illeszkedik be), szakkör, sulis étkezés stb.
23/50 Derjaderja válasza:
Én 30 éves koromban éreztem így. Akkor még meg szerettem volna a szakvizsgát, párom viszont még majdnem másfél évet rátett, mert ő az összeköltözést akarta megvárni. Mondjuk ez is érthető. Végül 32 (majdnem 33) évesen szültem az első és 34 évesen a második gyermekünket.
24/50 A kérdező kommentje:
Ki pontoz le mindenkit.Mindenkinek saját döntése mikor akar gyereket.
2023. máj. 1. 13:22
25/50 Derjaderja válasza:
Mert van egy standard sokak szerint, és nem tudják, hogy mások pontosan milyen körülmények közül mért azt döntik, amit.
27/50 anonim válasza:
19
Arra utaltam, hogy nem mindegy az, hogy mennyi a havi kiadásod..
Mert egy hitel, vagy albérlet az sokat elvisz..
( jó nem 100 milliós “csak” 60 milliós az ingatlan.. amit akkor 13-ért vettünk akkor …majd még 4 ment rá mubkadíj nèlkül, de 2 éve alatt..)
Tehát nekem az a pénz, amit más a lakhatásàra költ, az megmarad..
Egy része megy szórakozásra, màsik rèsze megtakarîtásba..3. Része pedig a későbbi felújításokra.
29/50 anonim válasza:
28 éves voltam,mikor megismerkedtem a férjemmel. 33 évesen szültem. Akkor már volt saját kocsi,lakás.
30/50 anonim válasza:
Havi 400 a gyerekre? Te jó ég így nem csodálom hogy nem elég 1 millió..mindenki a saját szintjén nyomorog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!