Egyetértetek azzal, ha nem tudom megérteni azokat a embereket (akár családon belül is), akik ferde szemmel néznek arra, aki nem szeretne gyereket?
Őszintén?
Szerintem pár életunt 50 éves nőn meg magyarságmániás politikuson kívül az égvilàgon senkit nem érdekel, hogy más akar-e gyereket vagy sem.
Leragott csont. Mindenki csinalja ugy, ahogy akarja, nem kell foglalkozni masokkal.
En se tudom megerteni egyebkent, pedig nekem mar van gyerekem. En oszinten pont leszarom, ha a szomszed marinak meg nincs, de tenyleg,kit erdekel?
Na mindegy, szoval a lenyeg, szarni kell ra es akkor te is boldogabb leszel.
A kategoria valasztast en se ertem amugy. Ennek nem itt van helye, de rendszeresen itt kotnek ki az ilyesmi kerdesek.
Miert? Miert nem barhol mashol? Ez inkabb csaladi kapcsolatok, nem? Ha a csaladdal van a bajod.
Mi az ellentmondasos? Az, hogy egy nevtelen forum nem reprezentativ kutatas? Na ne bassz! Ki gondolta volna, hogy amit gyakorin olvasol, az nem biztos, hogy teljesen fedi a valosagot? Mar csak azert sem, mert az emberek toredeke van itt regisztralva es a regsiztralok kozul se ismered mindenki velemenyet az adott temarol.
Igy nem lehet osszehasonlitani a forumot a valosaggal, ez van. De hogy ez miert is kerdes, nem ertem, annyira alap :D
2.
Ő már biztos, hogy volt.szva, ellenben veled.🤣
Egyébként nagy ívből mindenki, kivéve, amit az első kommentelő ír, meg persze a gyerektelen hergelik egymást, hogy őket, mennyire csesztetik, közben nem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!