Normális ez a viselkedés egy 15 hónapos babánal? Nagyon aggódom.
Egyik gyerekem sem csinálta ezt, szerintem sem normális dolog.
Ha ekkora düh vagy hiszti gyűlik fel egy ekkora gyerekben tanítsd meg kezelni!
8as van gyermekem 2 is DE szerintem akkor sem normális dolog.
Inkább dokit kérdezzen meg :) mint elhiggye hogy ez természetes ,hogy valamibe veri a fejét a gyermeke
Gyerekként én is csináltam ilyet, vannak emlékeim 4-5 éves koromból, sőt később is. Én azért csináltam, mert valami nem sikerült, vagy nem akartam, hogy mások lássák a kidarcomat, vagy, hogy sírok. Nem tudom honnan jött ez az elfojtás, nem ilyen szellemben neveltek, nem aláztak meg soha amikor sírtam, vagy rossz dolgot tettem. De kitartott ez a fejveregetés olyan 10-12 éves koromig.
Aztán elmaradt és soha többet semmilyen formában nem bűntettem így magam. Teljesen egészséges felnőtt életem van, férjjel, gyerekkel, a munkám is gyerek és állatközpontú, lovas oktató és kisgyermeknevelő vagyok.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy a gyerekek furák és nem minden furcsa szokásuk jelent bajt, csak ők nem tudnak még rendesen kommunikálni, főleg ha az érzéseikről van szó.
Persze oda kell rájuk figyelni, de ésszel :)
Köszönöm szépen a válaszokat, tapasztalatokat. Akkor figyelgetni fogom, hogy meddig fog tartani, és ha sokáig elhúzódik vagy túl sok ilyen lesz egy nap, elviszem dokihoz. De megnyugtató, hogy másnál is volt ilyen és elmúlt, nem volt semmi baj a kicsivel.
Ma még nem csinálta és nem is hisztizett, ma jó kedvébe van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!