Nem is hiányzom nekik?
11 hónapos vegyes páros ikreim , egyáltalán nem sírnak értem ha a nagyszülőkkel hagyom őket pár órára. Mindig mondják hogy teljesen jól el vannak , észre sem veszik kb hogy nem vagyok ott. Ha megérkezem csak néznek rám , a kislány picit mosolyog de a fiú...semmi. általában hármasban vagyunk együtt otthon , ott sincs az a nagy bújás , néha oda jönnek de mennek is tovább. A nagypapáért viszont odáig vannak valamiért , ha csak videó chatelünk majd ki ugranak a bőrükből ha meglátják.
Kicsit aggódom hogy valamit elrontottam. Az elejétől tápszeresek , lehet hogy emiatt nem alakult ki a kötődés?
Rengeteget foglalkozom velük egyébként , vagyis szinte 0-24-ben együtt vagyunk , szóval az sem lehet gond hogy keveset vagyunk együtt. Volt esetleg valaki hasonló szituációban? Mi lehet a gond?
3 gyerekem van, de soha nem sírt utánam egyik sem. Egyszer mama után kezdett, na nagyi egyből fordult vissza mondta nem, köszön elmegy, mama után sem sírt többet.
Mindig elköszöntem nem agonizáltam és mentem.
A lányom is tápszeres volt. Egész nap velem van. Elvan az apjával, a mamával, de ha kilépek az ajtón 5 perc után már keres. Itthon, ha olyanja van, akkor elvan, eljátszik, ha meg olyanja akkor nem tudom kihúzni a s.ggemből.
Játszunk, foglalkozok vele.
Szóval nem a tápszeren vagy szoptatáson múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!