Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem is hiányzom nekik?

Nem is hiányzom nekik?

Figyelt kérdés

11 hónapos vegyes páros ikreim , egyáltalán nem sírnak értem ha a nagyszülőkkel hagyom őket pár órára. Mindig mondják hogy teljesen jól el vannak , észre sem veszik kb hogy nem vagyok ott. Ha megérkezem csak néznek rám , a kislány picit mosolyog de a fiú...semmi. általában hármasban vagyunk együtt otthon , ott sincs az a nagy bújás , néha oda jönnek de mennek is tovább. A nagypapáért viszont odáig vannak valamiért , ha csak videó chatelünk majd ki ugranak a bőrükből ha meglátják.

Kicsit aggódom hogy valamit elrontottam. Az elejétől tápszeresek , lehet hogy emiatt nem alakult ki a kötődés?

Rengeteget foglalkozom velük egyébként , vagyis szinte 0-24-ben együtt vagyunk , szóval az sem lehet gond hogy keveset vagyunk együtt. Volt esetleg valaki hasonló szituációban? Mi lehet a gond?

2023. ápr. 26. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehog rontottal el valamit is.orulj,hogy elvannak.en nwm vagyok ilyen szerencses..csak velem van el a gyerek.szeretem imadom,de neha azt kivanom barcsak valaki atvehetne akinel elvan egy oranal tovabb
2023. ápr. 26. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

3 gyerekem van, de soha nem sírt utánam egyik sem. Egyszer mama után kezdett, na nagyi egyből fordult vissza mondta nem, köszön elmegy, mama után sem sírt többet.

Mindig elköszöntem nem agonizáltam és mentem.

2023. ápr. 26. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A lányom is tápszeres volt. Egész nap velem van. Elvan az apjával, a mamával, de ha kilépek az ajtón 5 perc után már keres. Itthon, ha olyanja van, akkor elvan, eljátszik, ha meg olyanja akkor nem tudom kihúzni a s.ggemből.

Játszunk, foglalkozok vele.

Szóval nem a tápszeren vagy szoptatáson múlik.

2023. ápr. 26. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szenzitív időszakok vannak. Elvan másokkal is akár órákig is, de ha fürdetés van csak anya veheti ki a kádból, csak anyával alszunk el este. Senki más nem jó.
2023. ápr. 26. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól kötődők a gyerekeid :) Biztonságban érzik magukat veled is, a nagyszülőkkel is, ezért nincs cirkusz. HA nagyon rajtad lógnának, akkor az volna a baj.
2023. ápr. 26. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolom ezt szokták meg, örülj neki.
2023. ápr. 27. 03:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez a tápszernek semmi köze. Örülj neki.
2023. ápr. 27. 07:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne gond? Ez inkább annak a jele, hogy ott is biztonságban érzik magukat, tudják, hogy jó helyen vannak, és azt is, hogy visszajössz. Nyugi, lesz még szeparációs szorongás, amikor wcre se mehetsz nélkülük.
2023. ápr. 27. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azon is múlhat, hogy ketten vannak. Még akkor is jól érzik magukat, ha te nem vagy ott, mert a tesó ott van. Lehet te elmennél az egyik kicsivel, a másik már nem igazán maradna nyugodt.
2023. ápr. 27. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!