Csak az én gyerekem vonzza ennyire a retket? Vagy én vagyok nagyon rossz anya?
Szóval, minden nap természetes, hogy tiszta kivasalt ruhát adok a 18 hónapos kislányomra, de mindig összekeni valamivel magát. Délután 5 kor mindig elsétálunk a játszótérre /100m/ akkor már nem öltöztetem át, mert az első dolga, hogy megfürdik a homokozóba és amúgy is 7 kor fürdés. Eddig nem jártak sokan a játszóra délután, de vagy 2 hónapja népesebb a hely, ami tök jó.
Tegnap azonban már tiszta hülyén éreztem magam. Minden anyuka kinyalva a gyerekek pedig olyan ruhákban voltak, amiket én csak ünnepi alkalmakra adok a gyerekemre, vagy meg sem tudok venni.
Az én gyerekemen egy turis kabát, meg egy régebbi melegítő volt, amit nem sajnálok a homokba , ha összeken.
Na egy a lényeg kilógtunk a sorból, pedig általában nem jellemző rám , hogy alul öltöztetem a gyerekemet, vagy magamat.
Vigyázz,mert vannak ám jócskán anyukák,akik másból sem állnak,csak azt stírolják h melyik anyukán hány kiló feleslg van,és h miért nem kisminkelve meg belőtt hajjal járnak le a gyerekkel a játszótérre!Ez nem pont a te kérdésedre vonatkozik,mert itt a gyerekről nincs szó,de figyelmed ajánlom a belinkelt kérdést!
Íme ízelítőül egy válasz:
Én is úgy vettem észre, hogy lenézik azokat az anyukákat, akik nem gálában mennek a gyerekkel a játszótérre.
Ez a komment pl. arról szól:
"A hátam mögött mindig összesúgnak, gondolom az a baj, hogy én nem szakadt melegítőben és otthonkában járok, meg nem csöpög a hajamról a zsír..."
Én a gyerekemmel játszani megyek a játszótérre, ez azt jelenti, hogy homokozok is Vele. Nekem meg az a furcsa, mikor egyes anyukák kikenve, tűsarkúban letipegnek a játszótérre a gyerekkel, aztán ott egyedül hagyják őket, hogy játszanak akivel tudnak. Én nem sétáltatom a gyerekem, mint más a kutyáját, hanem együtt játszunk. Már elnézést, de nem fogok bemenni a homokozóba miniszoknyában és tűsarkúban. Ezt azért írtam le, mert sokan az alapján ítélik meg az anyukákat, ahogyan a játszótéren megjelennek.
Ez a válasz 47%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:26
Ajánlom figyelmedbe h ezt a választ csupáncsak 47%-ra ítélték!!
És a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szóval tessék ám kisestélyibe menni,a gyereken meg minimum kiskosztüm/öltöny!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!