Miért az anya szükséglete mindig az utolsó,amikor neki is épen kellene maradnia,a gyerek érdekében?
Én csak azt nem értem kedves kérdező, miért vágysz bárki más elismerésére? Miért olyan fontos bárki, vad idegen ember figyelme, vállveregetése?
Lehet rosszul vagyok bekötve, de engem sosem érdekelt Julcsika hogyan mit csinál, vagy mit gondol rólam bármelyik Julcsi.
Az, hogy ki milyen anya (volt) , mennyire végezte jól a dolgát, úgy is akkor derül ki, ha már a gyermeke/i felnőtt(ek) . És úgy gondolom ez az egyetlen mérce ami fontos, nem pedig a sokadik Julcsika monológja a gyermeknevelésről.
Nem,nem fér bele sírni hagyni,persze hogy nem. Én sem értek egyet vele. De tényleg van olyan helyzet hogy ez van. Annyira kimerült hogy elajul ( van ilyen még ha sokan nehezen hiszik el), annyira fusztralt,hogy nem tud mit tenni mar,sír ő is a gyerekkel együtt..több gyerek van,segítség nincs,mindenkit el kell látni,te meg nem vagy siva isten.
Sokkal több segítség kellene az anyáknak ebben egyet értünk. Sajnos sokkal többen vannak akik szenvednek és titkolják. Mert nincs hol és kitől segítséget kérni.
👏 Látom sikerült értelmezni a mondandómat.. Vagy nem
24# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!