Volt vagy van pár a családba, akiknek nem lehetett gyerekük, de nektek igen?
Nem teljesen ilyen a sztori, de hasonló. Hárman vagyunk testvérek. A középső tesóm házasodott legelőször, sok éve együtt voltak, de nem jött a baba. Majd a legidősebb testvéremnél és nálunk is a férjemmel hamar jöttek a gyerekek. Az inkább fájó pont volt a testvéremnek, persze imádta őket, de körülöttük mindenkinek sikerült csak nekik nem. Nem viselkedett úgy, mintha a sajátjai lennének, de nagyon jó a kapcsolatuk.
(Azért jó a vége, sok év után nekik is sikerült és lett babájuk. :) )
Az egyik közeli rokonnal van ilyen helyzet. Akkor volt az utolsó lombikja, mikor én teherbe estem. Nem jött nekik össze. Majdnem egy éves volt a gyerekem, mire először érdeklődött róla. Addig teljesen ignorált minket.
Itthon gyakorlatilag esélytelen, hogy valaha teherbe essen. Talán külföldön petesejt donációval lehet gyereke.
Szereti a gyerekem, de érezteti, hogy féltékeny rám miatta.
Attól függ, a pár hogy éli meg a meddőséget. Nekem a meddőségem alatt volt olyan időszakom, évekig, hogy kerültem, aki terhes, babája van. A családban nem volt akkor, de ha lett volna, talán még a saját húgom gyerekét is kerültem volna, annyira rossz passzban voltam.
Ha munkahelyre bejött a kolléganő a kisbabájával, elmentem az ellenkező irányba, csak látni ne kelljen.
Aztán pszichológushoz jártam, jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!