Ha választani tudnátok az első gyermeketek nemét,kisfiút vagy kislányt szeretnétek?
Kisfiút szerettem volna elsőnek. Nem tudom megfogalmazni, miért, valahogy mindig fiús anyukának képzeltem magam és az a kép, hogy a nagy, erős bátyus megvédi a kistesóját olyan jónak tűnt. Nekem bátyám van, talán ez is közrejátszhatott az elképzelésben.
2 lányom van, fiam egy sem :D Most már el sem tudom képzelni, mégis mit kezdenék egy fiúval. 100% lányos anyuka lettem, és ha esetleg lenne is harmadik gyerekünk, akkor is jobban örülnék neki, ha ő is lány lenne (férjem fiúban reménykedne már, ha tehetné :D Pedig eléggé hozza a sztereotipikus kenyérre kenhető lányos apuka vonalat).
Kislányt szerettem volna, de fiú lett és egyáltalán nem bánom. 🥰
Most újra kismama vagyok és kislányt szeretnék, jövőhéten derül ki, hogy milyen nemű. 😀
Hármat terveztünk, és alapvetően gyereket akartunk, tehát igazából mindegy volt. Ha választás kérdése lenne, akkor a háromból szerettem volna, ha legalább egy fiú, mert szerettem volna legalább egyszer megtapasztalni, hogy milyen, ha nem kell haját fésülgetni, babázni (én nem szerettem ezeket gyerekként, helyette horgásztam). Összességében is problémásabbnak gondolom a nevelésüket, és nem vagyok az a rózsaszínba öltöztető típus sem. Ezért szerettem volna kisfiút elsőre. Fiú lett.
Másodjára szerettem volna megtapasztalni, milyen egy kislány anyukájának lenni mégis, de ez sem volt egy erős preferencia. Ő is fiú lett.
Harmadikat már valószínüleg nem vállalunk, ha csak valami csoda folytán be nem csúszik.
Mindig is kisfiút szerettem volna. Nem szeretném, ha olyan nőgyógyászati problémái lennének, mint nekem. Meg mindketten magasak vagyunk, esélyes, hogy a gyerek még magasabb lesz, mint mi. Egy 180 centis fiú azért mégiscsak más, mint egy 180 centis lány.
De pont a problémák miatt, azt gondolom, ami az általános: mindegy, csak egészséges legyen, meg egyáltalán legyen.
Férjem kislányt szeretett volna, mert a lányos apukaságot testhezállóbbnak gondolta valamiért. Én is inkább a kislány felé hajlottam, mert a lányok világát ismerem, a fiúkét nem igazán. Természetesen fiú lett, de nem bánjuk :)
Viszont csak egyet terveztünk, szóval kislányunk már nem lesz.
Mindig is az volt a vágyam, hogy legyen egy fiam, majd rá 2-3 évre egy lányom.
Barátnőm így volt a bátyjával, mindig is irigyeltem, csodáltam őket, mennyire ragaszkodnak egymashoz. A batyja hogy istapolja őt.
Lett egy fiam, majd rá kerek 2.5évre egy lányom 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!