Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha az első gyereketek nagyon...

Ha az első gyereketek nagyon hasfájós, sírós baba volt, akkor is bevállaltátok a 2. babát?

Figyelt kérdés

Ti nem gondoltátok úgy, hogy nem szeretnétek mégegyszer végigcsinálni ezt egy nagyobb gyerkőc mellett?

Már olvastam egy pár anyukánál, hogy nagyon szerettek volna 2 gyereket, de maradtak az egynél, mert nagyon nehezen élték meg az első évet.

Mitől függ, hogy milyen testvérek lesznek a gyerekek?

2023. ápr. 1. 11:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi pénzért.
2023. ápr. 1. 12:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Be, persze. A második gyerekem egyáltalán nem volt hasfájós, szerencsém volt.
2023. ápr. 1. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Kisfiam hasfájós volt 3 hónapos koráig. Nem csak 1-2 órát, hanem egész éjjel üvöltött. Mindent kipróbáltunk és semmi nem használt neki. Gyűlölte a babakocsit, gyűlölt autózni, üvöltött, ordított egész úton. Csakis kézben cipelve volt el, úgy nem sírt. Ha leraktam egy pillanatra vagy felkeltem mellőle, akkor üvöltött. Semmit nem tudtam tőle csinálni, amíg nem tanult meg önállóan járni, nem lehetett lerakni. Rengeteget sírtam miatta. Pihentem, mikor aludt, de a második is ilyen lenne, ugye mellette már nem tudnék pihenni, mert itt a kisfiam.
2023. ápr. 1. 12:15
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Bevállaltuk. Első gyereknél sokáig tartott a hasfájás és a diagnózis is (7 hónap) Tejfehérje allergiás volt. A kicsi is, de már számítottunk rá, diétáztam szoptatás alatt így nem szenvedett hasfájással annyira pláne nem olyan sokáig.
2023. ápr. 1. 12:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Be, nemsokára születik. A nagyobbnál a hasfájás egy dolog volt, de állandóan van valami "egyéb hasfájás" is. De úgy voltunk vele, hogy előbb utóbb csak kinövi. Az első másfél év horrorját után amúgy jóval könnyebb, hátha.
2023. ápr. 1. 12:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

be!!

az en kislanyom 15 honapos.

az elso 4-5 honap horro volt. hasfajos :( es nekem sok tev infom volt hogy miattam van, amit eszem stb... aztan persze elmult vegre es jottek (jonnek) a fogak. :D na at is szenvedjuk...

DE DE DE DE!!!

en ugy gondolom hogy annyi dolog miatt feleslegesn paraztam,stresszeltem es biztos vagyok benne, ha lesz meg egy baba, remelem lesz... akkor sokkal konnyebben viszonyulok en majd a szituaciokhoz..mert tudom az sak egy kaki, egy pups es elmulik no para..

szoval igen :) johetne meg egy baba mert a nap vegen megis imadom akarmi volt van.

2023. ápr. 1. 12:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

elozo vagyok...a teso kerdes...hmm nekem 6 evvel fiatalabb.

mostanra imadjuk egymast, 34 vagyok de amikor pl 16 voltam dult a haboru koztunk...szerintem ez teljesen szemelyiseg kerdese..

2023. ápr. 1. 12:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Első hasfájós volt. Mivel 2 gyereket akartunk, ez nem tántorított vissza. Vállaltunk 2.at is. Aki kb 3x olyan hasfájós lett 😅

Ha ezen múlna csak, 3.gyereket is vállalnék, de nem ezen múlik, úgyhogy maradnak ketten 🤣

2023. ápr. 1. 12:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam klasszikus többemberes baba volt, ami miatt egy baba megállás nélkül ordíthat, amiatt ő bömbölt. Most várom a másodikat. Sose gondoltam így rá, hogy nem lesz második, én annyira szeretem a fiam, és olyan boldoggá tesz a puszta létezése, hogy biztos voltam benne, hogyha készen állok, lesz második. Akkor is, ha pontosan ugyanaz lesz az eleje, bár azért reménykedek, de már nincs illúzióm a témával kapcsolatban.
2023. ápr. 1. 12:57
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Bevállaltuk, nekünk szerencsénk volt. Nem lett hasfájós a masodik.
2023. ápr. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!