Idővel még ennél is nagyobb lesz a szeretet?
Úgy szeretem a babám. Minden percét imádom, komolyan. Még a visítást is 😃
Már most összeszorul a torkom hogy milyen hamar felnőnek, olyan gyorsan telik az idő.
Milyen amikor nagyobb egy gyerek? Mit éreztek? Még nagyobb a szeretet mint amikor baba? Vagy más? ❤️
Nő vagy férfi tette fel a kérdést?
Mindkét nemből más minőségű szeretetfajta áramlik. (Vagy talán feltétel nélküli mindkettő, amíg nagyon pici a gyerek?)
Pont az a lényeg, hogy felnőjenek és önállósodjanak. Az egésznek ez az értelme és célja. Sosem értettem, minek ettől parázni. Nőjenek csak.
Nagyobb gyerekemet is nagyon szeretem, igen. Jó látni, ahogy önálló ember lesz belőle. Egyre büszkébb vagyok rá.
Ugyanígy olvadoztam a gyerekeimtől, amikor megszülettek. Most 5 és 2.5 évesek és egyáltalán nem változott. A kis tehetetlen babaillatú hurkás cukiság időszakát felváltotta a közös élmények. Igazi családtagokká váltak és egyszerűen imádom, hogy magunkat látjuk bennük. Van humoruk, ötleteik és el tudok ájulni, amikor csillogó szemmel megszólítanak, játszani hívnak.
De nem vagyunk egyformák! A férjemet eléggé megviselte/megviseli a dackorszak. Kétségbeejtette, amikor a nagyobbik hisztis volt, mert "mi lesz vele később". A rózsaszín köd határozottan elmúlt, de nagyon szereti őket természetesen.
Imádom a fiam énis de most már mikor 3. Nap hiszti meg visít kivagyok:D
Ha nagObb lesz nehezebb sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!