Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hiszik azt, hogy a max...

Miért hiszik azt, hogy a max pár hós babának nem fáj egyáltalán a fülbevaló lövése?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 19. 13:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
67%
Az én lányomnak nem gyógyult be sajnos :/ Úgyhogy majd akkor futunk neki újra, ha ő kéri. Nekem 6 éves koromig nem volt kilyukasztva a fülem, és nem haltam bele. Magára a füllyukasztásra emlékszem 35 év távlatából is, de nem éltem meg traumaként. Az érzésre nem emlékszem. Szóval valószínűleg az én gyerekem is túl fogja élni, ha akkor kell ezt újra átélnie, mikor már tudatánál lesz. A fájdalomról annyit, hogy az egyéni tűrőképesség kérdése is. Egy csecsemő azért többnyire szerintem (!) kellemetlennek éli meg a procedúrát, akár a fájdalom, akár a hanghatás miatt. Én nem szívesen teszem ki a gyermekem felesleges kellemetlenségnek. Ami tuti, hogy a fülbevaló babakorban nem a gyermek igénye. Ezt azért érdemes belátni.
2023. ápr. 20. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!