Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hiszik azt, hogy a max...

Miért hiszik azt, hogy a max pár hós babának nem fáj egyáltalán a fülbevaló lövése?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 19. 13:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Én ezt a hőzöngést nem értem, ami az ilyen kérdések alatt szokott megjelenni. Basszus, egy pár milliméteres lyukról beszélünk, ami seperc alatt beforr, ha nem használják, kvázi észrevétlen lesz. Mégis az ellentábor úgy tesz, mintha szerencsétlen szülő egy Hajdú bojlert tetováltatna a gyerek homlokára...
2023. ápr. 19. 15:50
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Ez is egy provokativ kerdes.
2023. ápr. 19. 16:29
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Az megvan hogy érzéstelenítés nélkül operálták a csecsemőket régen?

Ehhez képest egy fülbevaló semmiség. De amúgy kérdezd meg az ismerősödet miért hiszi ezt.

2023. ápr. 19. 17:06
 14/21 A kérdező kommentje:

Tehát azért azt állítani, hogy a kínok kínját éli át a csecsemő, szerintem erős túlzás, mert alig érezhető.

Én csak annyit mondok, hogy azért fáj ez is, de legalább hamar meg van.

12 miért ?

(Egyébként a 6 hós lányomnak ma csináltattuk, ezért sikerült a beszélgetés köztünk, ami ihlette a kérdésem )

2023. ápr. 19. 20:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Mert nemsokara a ket tabor(a fulbevalo parti es a nem fulbevalo parti)szetszedi majd egymast.

12

2023. ápr. 19. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Azért az alig érezhetővel vitatkoznék - 15 évesen mentem el 2. lyukat csináltatni és nagyon fájt!
2023. ápr. 19. 21:27
 17/21 A kérdező kommentje:
16 nem porcba van?
2023. ápr. 19. 21:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem 9 évesen lett,én örültem volna,ha babaként csináltattak volna nekem. Nagyon sokat hezitáltam meg féltem emlékszem,mert annyira szerettem volna,gyűjtögettem már előre a fülbevalókat is :D ,de féltem. Végül nekem nem fájt amúgy,picit csípett,de ennyi,meg is lepődtem,hogy ó ettől féltem én. Ennek ellenére még nincs a lányunknak (9 hós),pedig tervbe volt.
2023. ápr. 19. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
46%

Nekem sem csináltatták meg a szüleim, húsz évesen csináltattam meg. Akkor még nem volt ez a fülbelövés, nem sokkal utána terjedt el. Injekciós tűvel csinálták, nagyon lassan gyógyult.

Jobban jártam volna, ha csecsemőkoromban szúrják ki.

2023. ápr. 19. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:
#17 nem
2023. ápr. 20. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!