Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet fülbevalót betenni...

Mikor lehet fülbevalót betenni egy kisbaba fülébe? Egyáltalán kit kell megkérni, az orvost vagy a védőnőt? A lánykám 2 és fél hónapos.

Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a védőnő azt mondta várjak fél éves koráig és akkor lövessem be neki a fülbevalót. De aztán rájöttem hogy akkor lesz fülbevalója ha ő akar és olyan lesz amit ő akar.
2008. okt. 13. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Hozzánk pont ma jön az egyik csecsemős betenni a lánykám fülébe a fülbevalót, ő holnapután lesz 3 hetes. A nő azt mondta nekem a kórházban, hogy 1 hónapos koráig érdemes, mert akkor nem érzik még annyira a fájdalmat és a fül is puhább. De szerintem 2,5 hónapos korban is simán, ha kell, megadom a nő számát, házhoz jön ha kell!!!
2008. okt. 13. 10:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Én komlói vagyok, ne tudom te hol laksz de elfogadom a telefonszámot.
2008. okt. 13. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Én 4 hetesen vittem el,kozmetikában lőtte ki neki a kozmetikus.Szerintem ne várj vele tovább,minél elöbb annál jobb. :D
2008. okt. 13. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
22%

Én 3 hetesen lövettem ki a fülét, a kozmetikus eljött, és belőtte, csak addig sírt, azóta sem nyügös. Minél korábban, annál jobb. Szerintem.

4 hetes kislány anyukája

2008. okt. 13. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Elküldtem, remélem megkaptad!

A 4. válaszolónak üzenem, hogy én úgy tudom, hogy nem szabad belövetni, tűvel kell szúrni a kisbabáknak, ne kérdezze, hogy miért, de szakavatott embertől hallottam!

Persze ha nem volt gond vele, akkor mindegy!

2008. okt. 13. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Én születése után 2 nappal még a korházba megoldottam ezt a kérdést, semmi baja nem lett. Szerintem később rosszabb mert odakap, nehezebb szúrni.
2008. okt. 13. 12:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
2008. okt. 13. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Mi 3,5 hósan belövettük a dokinénivel. Így utólag áldom magam, hogy nem a kórházban szúrkálták neki tűvel. Egy pillanati tartott az egész, nem vérzett és a sírás is csak addig tartott míg az asztalon feküdt. Nem gyulladt be észre sem vette, hogy ott van.
2008. okt. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!