Miért hiszik azt, hogy a max pár hós babának nem fáj egyáltalán a fülbevaló lövése?
Amugy egy fulbeloves marha nagy procedura meg fajdalom, amit nem er ra kesobb megcsinaltatni…:D Es nem gyogyul hamarabb.
Nem tom akik ezt az indokot mondjak, azok vajon tenyleg ennyire nem tudjak, hogy nem egy nagy cucc? Speciel egy vervetel fajdalmasabb.
Egyebkent engem nem zavar, ha valaki kiloveti a gyermeke fulet; csak ezek a hulye indokok minek kellenek. Mondjanak annyit, hogy azert lett fulbevaloja; mert mi akartuk es kesz.
Ezerszer ertelmesebb szerintem ez a hozzaallas :D
2, de pl ismerősöm full azt hiszi 😅
4,igen, rosszabb a vérvétel, a kérdésben azon van hangsúly, hogy egyáltalán fáj e.
Pont annyira fáj mint másnak, annyi előnye van, hogy nem fog rá emlékezni.
Én speciel örülök, hogy a szüleim baba koromban kilyukaszttatták, nem hiányzott hogy óvodasan kelljen könyörögnöm, hogy had legyen fülbevalóm (mint ahogy az unokatestvéremnek kellett).
Szerintem nem nagyon van olyan óvodás kislány, akit ha megkérdeznék szeretne-e fülbevalót azt mondja, hogy nem. Az ilyen "én attól vagyok egyedi hogy nincs kilyukasztva a fülem", meg "ne döntsön az anyám a testem felett" dolgok tinédzserként jönnek, addigra meg ígyis-úgyis lyukas a füle (már ha nem tiltották neki direkt).
Nekem ki volt lyukasztva, gyerekként utáltam, 20 éves koromig nem voltam hajlandó hordani. Addigra beforrt, akkor úgy döntöttem újra kilyukasztom, és meglepődtem rajta, hogy jóformán semmit nem lehetett érezni belőle (ilyen kis pisztoly félével csinálták). Ezen annyira felbátorodtam, hogy csináltattam még, szóval mindkét fülemben 3-3 lyuk van.
Tehát azért azt állítani, hogy a kínok kínját éli át a csecsemő, szerintem erős túlzás, mert alig érezhető. Neki nyilván ez az icipici bökés is kellemetlenebb, de korántsem olyan, mint tényleg egy vérvétel, ami azért erősen szúr.
Én azért nem csináltattam a lányomnak, mert én is utáltam, ha akarja, majd elviszem.
Nem is olyan régen még érzéstelenítés nélkül műtötték a babákat, mert azt hitték nem fáj nekik, ahhoz képest a füllyukasztás...
Meg úgy vannak vele hogy kit érdekel, túl van rajta és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!