Miért nem elég tudatos sok anyuka?
Ha azt írom nem kell az anyatejes bélflórát vízzel lemosni 6 hónapig és a legjobb az igény szerinti szoptatás le vagyok nullázava.
Ha azt írom a mikro kiöl minden élőt, szintén.
Ha azt írom víztisztítóm van, akkor is.
Ha írom, hogy 10 hónapos kislányom szinte CSAK szopik akkor is, pedig ezt Ő választotta, megtömni nem fogom.
Akkor is le vagyok nullázva, ha nem értek egyet a sírni hagyással.
Ha megírom melyik babafürdetőben nincs annyi méreg, mert ugye sajnos sok teli van, nem jó..(?)
Nem érdekel hány %-om van, csak elszomnorít, hogy így látja a dolgokat sok anyuka.
Ja és egyszer akkor is le lettem pontozva, mikor 8 hónaposan írtam, hogy 8 fogunk van.

Szia! Nekem az volt vicces, amikor még csak nem is a véleményemet írtam meg, hanem amit megtapasztaltam, mégis lepontoztak. Képtelenség minden szituációt ide leírni, hiszen regény lenne, de a körülmények teljes ismeretében nekem nem szokásom más véleményét elítélni. Tapasztalatát főleg nem. Ha kételkedik valaki benne, akkor minek pontoz?
Egyébként meg szerintem teljesen hülyeség a pontozás. Tuti, hogy nem tükrözi a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!