Miért nem elég tudatos sok anyuka?
Ha azt írom nem kell az anyatejes bélflórát vízzel lemosni 6 hónapig és a legjobb az igény szerinti szoptatás le vagyok nullázava.
Ha azt írom a mikro kiöl minden élőt, szintén.
Ha azt írom víztisztítóm van, akkor is.
Ha írom, hogy 10 hónapos kislányom szinte CSAK szopik akkor is, pedig ezt Ő választotta, megtömni nem fogom.
Akkor is le vagyok nullázva, ha nem értek egyet a sírni hagyással.
Ha megírom melyik babafürdetőben nincs annyi méreg, mert ugye sajnos sok teli van, nem jó..(?)
Nem érdekel hány %-om van, csak elszomnorít, hogy így látja a dolgokat sok anyuka.
Ja és egyszer akkor is le lettem pontozva, mikor 8 hónaposan írtam, hogy 8 fogunk van.

ez a pontozás a sirba tesz komolyan!! Volt olyan kérdés amire válaszoltam hogy minden másokik válaszoló le lett pontozva:-)) de tényleg mindegy volt a válasz micsoda. Ez az oldal inkább arról szol hogy valaki kérdez valamit, akkor a lehetőségek:
1. egyetértően válaszolsz még ha nem is ugy gondolod mert tudod hogy le leszel pontozva
2. leirod a véleményed, tapasztalatod: tuti lepontozás vagy nincs is vélemény
3. féligmeddig ezt is azt is lerod erre neked esnek a többiek:-))
Mindenki ugy csinálja a gyerekével a dolgokat ahogy jónak látja ide csak önbizalomerősítés végett jár az emberek többsége.
TISZTELET A KIVÉTELNEK AKIKET TÉNYLEG ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE.
Jöhet a lepontozás:-)

Ez azért is van, mert sokan azt hiszik tökéletesnek, ahogyan ők csinálnak dolgokat, holott sajnos ez gyakran a tájékozottság hiánya.
Nagyon szomorú amúgy, hogy az átlag ember gyakorlatilag a reklámok rabja, pedig a reklámokban elhangzó infók a legtöbbször nem valósak, azért csak a hirdető fizet. Az újságok szintén egy irányból adnak tájékoztatást, egyszerűen a kereskedelmi érdekek áldozatai vagyunk.
Pedig néha csak józan paraszti ésszel végig kellene gondolni dolgokat.
Én azért lettem lepontozva, mert nem vagyok hajlandó vegyszerekkel takarítani ott, ahol a pici nyúlkál, hanem természetes tisztító szereket használok, amitől akkor se lenne baja, ha esetleg lenyelné. Ezért ne tudd meg mit kaptam. A víztisztító ugyanaz. Egyszer érdemes végighallgatni, hogy mik vannak a csapvízben...
Sokan sajnos azt hiszik, amitől nem jelentkeznek tünetek azonnal, az nem káros. Én ennek sajnos azért voltam kénytelen utánajárni, mert hála az orvosoknak 21 évesen majdnem feldobtam a talpam. Aztán a kezembe vettem a sorsom, elolvastam rengeteg egészségmegőrzéssel és helyreállítással kapcsolatos dolgot és akkor döbbentem rá hogyan él a mai ember, pedig nem gondolnánk, csak ha már baj van. A gyerekemmel ezeket a dolgokat megelőzni szeretném.

Ne izgasd magad ezen. Engem is sokszor lepontoznak, pedig csak jóindulatból osztom meg, hogy én mit tartok jónak. Pl.: nem rakom bébi kompba a gyereket, nem kap húst 1 éves koráig, sem glutént tartalmazó dolgokat, sem tejtermékeket. Nem járatom a kezénél fogva bár már tudna járni (9hónapos) de inkább másszon...
Szóval az a meglátásom, hogy szokszor nem is azok pontozzák le a válaszokat akiket érint a kérdés, hanem csak úgy hobbiból. Én már meg sem néztem hónapok óta, hogy hol állok. Nem is érdekel. Inkább azokra a kérdésekre válaszolok, ahol tudok segíteni. Boldog Új Évet mindenkinek!
Gyógytornász anyuka

Szerintem nem csinálasz te semmit rosszul, és az főleg ne bátortalanítson el ha itt valaki látatlanban lepontoz.
A pontozás szerintem sokszor nem is tükrözi a valóságot, ennek ellenére sajnos sok anyuka van valóban aki nem tudatos, vagy egyszerűen másképp gondolja, másképp tanulta, más naluk a szokás. Sok babát sajnálok én is, de ezen mi ugysem tudunk változtatni. Arra kell legalább törekedjünk, hogy ami tőlünk telik a miénknek a legjobbat megadjuk és a legjobban csináljuk.
Amúgy a mi 8 hónapos babánknak is 8 foga van, mondta is a doki néni, hogy ilyent ritkán látni :-)

Az utolsó vagyok.
És igen, az, hogy miket kenünk magunkra, az is megér egy külön misét...
Szóval ne bosszankodj, sajnos ez nem teljesen róható fel az embereknek. A rosszindulatú lepontozásokkal meg nem lehet mit kezdeni.

zia!
nézd én nem értek egyet a tejpépes,husos nézeteddel,amit itt a végén írtál,de attól senkit nem szoktam lepontozni ,mert mindenki más,és ez az oldal azért van h megosszuk egymással a tapasztalatainkat,ha nem tetszik nem csinálom ugy,ha tetszik kiprobálom. de mindenki tapasztalata fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!