Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem elég tudatos sok...

Miért nem elég tudatos sok anyuka?

Figyelt kérdés

Ha azt írom nem kell az anyatejes bélflórát vízzel lemosni 6 hónapig és a legjobb az igény szerinti szoptatás le vagyok nullázava.

Ha azt írom a mikro kiöl minden élőt, szintén.

Ha azt írom víztisztítóm van, akkor is.

Ha írom, hogy 10 hónapos kislányom szinte CSAK szopik akkor is, pedig ezt Ő választotta, megtömni nem fogom.

Akkor is le vagyok nullázva, ha nem értek egyet a sírni hagyással.

Ha megírom melyik babafürdetőben nincs annyi méreg, mert ugye sajnos sok teli van, nem jó..(?)

Nem érdekel hány %-om van, csak elszomnorít, hogy így látja a dolgokat sok anyuka.

Ja és egyszer akkor is le lettem pontozva, mikor 8 hónaposan írtam, hogy 8 fogunk van.

2008. dec. 29. 08:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Szia. Szerintem ne bosszantsd magad ilyen dolgokon. VAn aki annyira akaratos, szűk látókörü, hogy csak a saját gondolat menete a jó, a többit nem képes elfogadni. Mindenki nevelje úgy a gyerkőcöt, ahogy jónak látja. Te így látod jónak, más máshogyan. Biztos sok édesanya örülne, ha minnél tovább tudná szoptatni a babáját, de sajnos nem sikerül neki, bármit is tesz, gondolom, ők is negatívan pontoznak, mert bántja őket, ha valaki arra hívja fel a figyelmüket, hogy csak a szopi jó a babának. Én egyenlőre tudom szoptatni, de sokat kell érte tennem, hogy így is maradjon még egy darabig. Ne izgasd magad, különbözőek vagyunk. Én pont ezért nem szoktam pontozni, csak ha kérdést teszek fel, de akkor pozítivat, hiszen megtisztelnek azzal, hogy válaszolnak. Sok boldogságot a babszival!
2008. dec. 29. 08:22
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

ez a pontozás a sirba tesz komolyan!! Volt olyan kérdés amire válaszoltam hogy minden másokik válaszoló le lett pontozva:-)) de tényleg mindegy volt a válasz micsoda. Ez az oldal inkább arról szol hogy valaki kérdez valamit, akkor a lehetőségek:

1. egyetértően válaszolsz még ha nem is ugy gondolod mert tudod hogy le leszel pontozva

2. leirod a véleményed, tapasztalatod: tuti lepontozás vagy nincs is vélemény

3. féligmeddig ezt is azt is lerod erre neked esnek a többiek:-))

Mindenki ugy csinálja a gyerekével a dolgokat ahogy jónak látja ide csak önbizalomerősítés végett jár az emberek többsége.

TISZTELET A KIVÉTELNEK AKIKET TÉNYLEG ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE.

Jöhet a lepontozás:-)

2008. dec. 29. 08:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért is van, mert sokan azt hiszik tökéletesnek, ahogyan ők csinálnak dolgokat, holott sajnos ez gyakran a tájékozottság hiánya.

Nagyon szomorú amúgy, hogy az átlag ember gyakorlatilag a reklámok rabja, pedig a reklámokban elhangzó infók a legtöbbször nem valósak, azért csak a hirdető fizet. Az újságok szintén egy irányból adnak tájékoztatást, egyszerűen a kereskedelmi érdekek áldozatai vagyunk.

Pedig néha csak józan paraszti ésszel végig kellene gondolni dolgokat.

Én azért lettem lepontozva, mert nem vagyok hajlandó vegyszerekkel takarítani ott, ahol a pici nyúlkál, hanem természetes tisztító szereket használok, amitől akkor se lenne baja, ha esetleg lenyelné. Ezért ne tudd meg mit kaptam. A víztisztító ugyanaz. Egyszer érdemes végighallgatni, hogy mik vannak a csapvízben...

Sokan sajnos azt hiszik, amitől nem jelentkeznek tünetek azonnal, az nem káros. Én ennek sajnos azért voltam kénytelen utánajárni, mert hála az orvosoknak 21 évesen majdnem feldobtam a talpam. Aztán a kezembe vettem a sorsom, elolvastam rengeteg egészségmegőrzéssel és helyreállítással kapcsolatos dolgot és akkor döbbentem rá hogyan él a mai ember, pedig nem gondolnánk, csak ha már baj van. A gyerekemmel ezeket a dolgokat megelőzni szeretném.

2008. dec. 29. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgasd magad ezen. Engem is sokszor lepontoznak, pedig csak jóindulatból osztom meg, hogy én mit tartok jónak. Pl.: nem rakom bébi kompba a gyereket, nem kap húst 1 éves koráig, sem glutént tartalmazó dolgokat, sem tejtermékeket. Nem járatom a kezénél fogva bár már tudna járni (9hónapos) de inkább másszon...

Szóval az a meglátásom, hogy szokszor nem is azok pontozzák le a válaszokat akiket érint a kérdés, hanem csak úgy hobbiból. Én már meg sem néztem hónapok óta, hogy hol állok. Nem is érdekel. Inkább azokra a kérdésekre válaszolok, ahol tudok segíteni. Boldog Új Évet mindenkinek!

Gyógytornász anyuka

2008. dec. 29. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem csinálasz te semmit rosszul, és az főleg ne bátortalanítson el ha itt valaki látatlanban lepontoz.

A pontozás szerintem sokszor nem is tükrözi a valóságot, ennek ellenére sajnos sok anyuka van valóban aki nem tudatos, vagy egyszerűen másképp gondolja, másképp tanulta, más naluk a szokás. Sok babát sajnálok én is, de ezen mi ugysem tudunk változtatni. Arra kell legalább törekedjünk, hogy ami tőlünk telik a miénknek a legjobbat megadjuk és a legjobban csináljuk.

Amúgy a mi 8 hónapos babánknak is 8 foga van, mondta is a doki néni, hogy ilyent ritkán látni :-)

2008. dec. 29. 09:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó vagyok.

És igen, az, hogy miket kenünk magunkra, az is megér egy külön misét...

Szóval ne bosszankodj, sajnos ez nem teljesen róható fel az embereknek. A rosszindulatú lepontozásokkal meg nem lehet mit kezdeni.

2008. dec. 29. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
bocs, a 9.15-ös voltam
2008. dec. 29. 09:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Azt nem is írtam, hogy azért is lepontoztak, mert írtam, hogy felesleges tejpépet adni a babának, hisz az csak cukor meg por és üzleti fogás.
2008. dec. 29. 09:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Jah a hús. Az is volt téma:) Tele van méreggel:)
2008. dec. 29. 09:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

zia!

nézd én nem értek egyet a tejpépes,husos nézeteddel,amit itt a végén írtál,de attól senkit nem szoktam lepontozni ,mert mindenki más,és ez az oldal azért van h megosszuk egymással a tapasztalatainkat,ha nem tetszik nem csinálom ugy,ha tetszik kiprobálom. de mindenki tapasztalata fontos!

2008. dec. 29. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!