Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák volt már veletek úgy,...

Anyukák volt már veletek úgy, hogy elszakadt a cérna? és kicsit erőteljesebben vettétek fel babótokat, vagy idegességből jobban ráztátok?

Figyelt kérdés
mert csak sírt és sírt?de könnye nem jött,és ha felvetted semmi baja nem volt.volt már veletek ilyen,hogy kiakadtatok?csak érdeklődöm!
2010. okt. 8. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

Nálam i snéha elszalad de nem bántottam soha csak kicsit erélyesebben szótam neki, egyelten mondatig, utána rögtön észbe kaptam hogy hogy lehetek ennyire ostoba.

Ha elkap az ideg mert állandóan sír akkor mindig arra gondolok milyen borzasztó volt amikor a születése után a beteg csecsemő részlegen volt 5 napig, infúzióra kötve és mennyire borzalmas volt majdnem elveszíteni őt. Ha erre gondolok, elszáll a mérgem és inkább gyorsan magamhoz ölelem Őt :)

2010. okt. 8. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Sokszor előfordúl hogy a türéshatárom szélén vagyok, de mindig előveszem a tartalék energiámat veszek egy mély levegőt és türelemmel vagyok a fiammal. Engem a gyakori éjszakai ébredésekkel borit ki, és amikor nem akar visszaaludni, vagy nappal nehezen alszik el. Hiába szolsz rá vagy rézod, ő ebből még nem érti meg. Amúgy valóban nem szabad rázni a babákat.

8 hós kisfiú anyukája

2010. okt. 8. 17:31
 13/14 anonim válasza:

Előfordult (a hangosabb rászólás) de szerintem minden családban előfordul legalább egyszer. Én ezekkel szoktam próbálkozni feszültséglevezetésképp: átadom apának (addig én kifújom magam),felveszem és énekelek vagy mondókázunk egyet (akkor is ha semmi kedvem és legszívesebben ordítanék, hidd el a 3. után már elszáll a méreg) vagy próbálom valami olyan játékkal lefoglalni amit szeret (nálunk az üdítősdoboz vagy flakon, kenőcsös tubus mindig beválik ezek sokkal érdekesebbek számára mint a többi játéka)

9 hós pici lány anyukája

2010. okt. 8. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy nem ide tartozik, de ki az a csekély értelmű (már bocs de így igaz) aki majdnem az összes választ lepontozza???? Baromira nem a százalék fontos, de ki az az IQ light paraszt akinek nem tetszik szinte semelyik kedves hangvételű és normális válasz?

Jobb dolgod nincs, mint mindenkit lepontozni, te szerencsétlen, bárki is vagy!!

2010. okt. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.